Τεχνολογία

Στο νοσοκομείο ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μετά την απόφαση ανατροπής της καταδίκης του

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μετά την ανατροπή μιας από τις καταδίκες του.

Ο δικηγόρος του 72χρονου Χάρβεϊ Γουάινστιν δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως ο πρώην παραγωγός βρίσκεται στο νοσοκομείο: «Έχει πολλά προβλήματα. Κάνει κάθε είδους εξετάσεις. Είναι κάπως σαν ναυάγιο όσον αφορά την υγεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Εφετείο της Νέας Υόρκης έκρινε την Πέμπτη ότι ο παραγωγός ταινιών δεν έλαβε δίκαιη δίκη όταν καταδικάστηκε το 2020.

Ο Γουάινστιν, 72 ετών, εκτίει 23 χρόνια στη φυλακή για τις δύο σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον της ηθοποιού Τζέσικα Μαν και της βοηθού παραγωγής Μίμι Χάλεϊ. Καταδικάστηκε για άλλα 16 χρόνια μετά την καταδίκη του στο Λος Άντζελες το 2022.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι θα τον δικάσουν ξανά με την κατηγορία ότι έκανε βίαια στοματικό σεξ σε βοηθό τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής το 2006 και βίασε ηθοποιό το 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Γουάινστιν παρέμεινε στη φυλακή μετά την έφεση επειδή καταδικάστηκε στο Λος Άντζελες το 2022 για άλλον βιασμό σε 16 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τη dailymail, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας: καρδιακά προβλήματα, σακχαρώδη διαβήτη, υπνική άπνοια και οφθαλμολογικά προβλήματα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε πως: «Δεν τού φέρθηκαν καλά. Αρνήθηκαν να του δώσουν έστω και μια γουλιά νερό, ούτε φαγητό, ούτε διάλειμμα για μπάνιο αν και είναι ένας 72χρονος άρρωστος άντρας» και πρόσθεσε ότι θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο Bellevue προτού μπορέσει να επιστρέψει στις φυλακές Rikers Island.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 80 γυναίκες κατηγόρησαν τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button