Αθλητικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γουέιντ Μπόλντγουιν

Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνουν “μάχη” στο Βελιγράδι στο game 3 των πλέι οφ της Euroleague (20:00, Newsit.gr, NovaSports 4), με τους Ισραλινούς να έχουν αμφίβολο τον Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι το μεγάλο “ερωτηματικό” για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο game 3 με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί απόψε στο Βελιγράδι και την “Χάλα Πιονίρ”.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μια θλάση, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ματς της σειράς, που έγνε στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, ο Μπόλντγουιν πήρε μέρος κανονικά στο σημερινό (390.04) χαλάρωμα της ομάδας και στα σουτάκια των παικτών του Κάτας, κάτι το οποίο είχε συμβεί βέβαια και κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Φέτος, ο Αμερικανός έχει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στη Euroleague.

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γουέιντ Μπόλντγουιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button