Τεχνολογία

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει τον Φεράν Τόρες για να κρατήσει τον Ζοάο Φέλιξ

Απαλλαγμένος από τις τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζοάο Φέλιξ αναγεννήθηκε στην Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίζεται φέτος ως δανεικός χωρίς να υπάρχει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς στο τέλος της σεζόν.

Στα 24 του, ο Πορτογάλος άσος ξεδιπλώνει το πληθωρικό ταλέντο του και θέλει να ξεχάσει τα χρόνια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου το αγωνιστικό σύστημα του Σιμεόνε δεν του επέτρεψε ποτέ να εκφραστεί αγωνιστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, όμως, με ισπανικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι εύκολο να τον κρατήσει το καλοκαίρι, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρόκειται να συμφωνήσει να παραχωρήσει τα δικαιώματα του με λιγότερα από 70-80 εκατ. ευρώ, αλλά σίγουρα θέλει ν’ «απαλλαγεί» οριστικά από τον Πορτογάλο άσο.

Η διοίκηση της «Μπάρτσα», που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν είναι σε θέση να πληρώσει αυτό το αντάλλαγμα, όπως σχετικά αποκαλύπτει η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» και προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Φεράν Τόρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Σιμεόνε θέλει τον Ισπανό διεθνή επιθετικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button