lifestyle

Η στιγμή που η Ζιζέλ «ξεσπά» σε λυγμούς μετά την καταδίωξη από παπαράτσι

Κυνηγητό σημειώθηκε μεταξύ ενός παπαράτσι και της Ζιζέλ Μπούντχεν, στη Φλώριντα, όσο εκείνος την ακολουθούσε επίμονα στο δρόμο. Το μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα μετά την καταδίωξη κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Η αστυνομία της Φλώριντα σταμάτησε την Ζιζέλ Μπούντχεν για απρόσεκτη οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα και κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η ίδια άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Ο λόγος που το μοντέλο ξέσπασε ήταν ένας παπαράτσι που την κυνηγούσε στο δρόμο με το αυτοκίνητό του. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την καταδίωξη, η 43χρονη φαίνεται να κλαίει, ενώ λέει: «Με καταδιώκει. Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο».

Τότε, ο αστυνομικός τη συμβουλεύει να υποβάλει καταγγελία στο νοσοκομείο, εξηγώντας της ότι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

«Είμαι τόσο κουρασμένη. Όπου κι αν πάω, έχω τέτοιους τύπους πίσω μου. Τίποτα δεν με προστατεύει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θέλω απλώς να ζήσω τη ζωή μου», φέρεται να λέει το μοντέλο στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο τέλος, ο αστυνομικός της λέει ότι δεν είναι σε θέση να τους εμποδίσει να την τραβήξουν φωτογραφίες, εκείνη του απάντησε ότι δεν γίνεται να τους επιτρέπεται αυτή η συνεχής παρακολούθηση.

To άρθρο Η στιγμή που η Ζιζέλ «ξεσπά» σε λυγμούς μετά την καταδίωξη από παπαράτσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button