ΓυναίκαΜόδα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα πρώτα λόγια για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, τίτλοι τέλους πέφτουν στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA, στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή στους συνεργάτες της.

Το πρωί της Πέμπτης ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για το φινάλε της παρουσιάστριας από το Mega μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τοποθετηθεί για το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τα σενάρια των τελευταίων ωρών για την επόμενη κίνηση της παρουσιάστριας.

«Μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς θεού τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. “Τα εν οίκω μη εν δήμω”. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην “Ελένη” γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button