lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: Με την κόρη μου είμαστε όπως παλιά, όλα καλά

«Ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου, που θέλησε να βάλει τέλος στα όσα ακούστηκαν τους προηγούμενους μήνες για τη σχέση της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Η τραγουδίστρια, με αφορμή τις εμφανίσεις της με την Έλντα Πανοπούλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».

Η Άντζελα Δημητρίου τόνισε ότι δεν έχει χώρο στην καρδιά της για έναν νέο έρωτα, ενώ «έλιωσε» όταν μίλησε για την εγγονή της. Με την Όλγα Κιουρτσάκη, είπε, οι σχέσεις τους είναι όπως παλιά. Καμία αναφορά, πάντως, δεν έκανε στον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

«Έχω χρόνια να αισθανθώ ερωτευμένη», είπε η Άντζελα Δημητρίου, που παραδέχτηκε ότι η καρδιά της, πλέον, ανήκει μόνο στην οικογένειά της.

«Έχω χώρο στην καρδιά μου για την εγγονή μου, την κόρη μου και τον αδερφό μου, η οικογένειά μου, αυτοί που μου έχουν μείνει. Είναι όλα μια χαρά, μην ξεχνάς ότι ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του.

Άρα λοιπόν αφού η κόρη μου με αγαπάει και την αγαπάω πάρα πολύ, σίγουρα ένα πλασματάκι που μας ήρθε στην οικογένεια πρέπει να το αγαπάμε, να το αγκαλιάσουμε, να το φροντίσουμε, όσο μπορούμε», είπε.

Στην ερώτηση αν συζήτησε με την Όλγα Κιουρτσάκη τα όσα έγιναν και προκάλεσαν ρήξη στη σχέση τους, η τραγουδίστρια τόνισε: «Δεν συζητήσαμε τίποτα με την κόρη μου, έχει αλλάξει γιατί έχει γίνει μια πολύ γλυκιά μανούλα και μόλις άκουσε και τη λέξη “μαμά”, εκεί άρχισε να καταλαβαίνει πάρα πολλά πράγματα.

Όταν δεν είσαι μάνα δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγιστο. Τώρα είμαστε όπως παλιά, έρχεται πάνω στο σπίτι μου φέρνει το μωρό, όλα καλά. Να μην ανησυχείτε, είναι όλα καλά!

Η αγάπη δεν εξαγοράζεται. Θέλω να είναι αληθινή η αγάπη μου. Επειδή η κόρη μου είναι αληθινή και απόλυτη σε ό,τι λέει, έκανα υπομονή. Με την υπομονή ένας άνθρωπος κερδίζει, δεν χάνει ποτέ.

Δεν γίνεται να μη συγχωρέσω το παιδί μου, δεν γίνεται να μην πάρω αγκαλιά αυτό το μωράκι, είναι δυνατόν; Όλα καλά!», συμπλήρωσε.

  

Όταν ρωτήθηκε για τον έναν χρόνο από το θάνατο του Στηβ Κακέτση, η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να απαντήσει. «Δεν είναι ούτε ο χώρος, ούτε ο τόπος να μιλήσω για ανθρώπους που έχουν φύγει. Αν αρχίσω και μιλάω, θα μιλήσω πρώτα για τη μάνα μου».

Και μιλώντας για τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες, η «λαίδη», συγκίνησε: «Αισθάνομαι ότι τη βοήθησα πάρα πολύ, ότι ήμουν κοντά της, δεν έλειψα ποτέ από κοντά της και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερή που μπόρεσα και είδα τη μητέρα μου μέχρι τελευταία στιγμή, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι να φύγει εκεί, ήρεμη και ήσυχη. Η μητέρα μου πάντα ανησυχούσε για εμένα, πάντα μου έλεγε ότι ήθελε να βρω έναν άνθρωπο για να μην μείνω μόνη μου».

«Μεγαλώνοντας πιστεύω ότι και μαλακώνω και σκληραίνω. Όταν είμαι σπίτι μου αισθάνομαι μια μοναξιά, μία θλίψη… Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο νιώθουν μοναξιά, αλλά μπορώ και το παλεύω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα περιμένω κάτι αργότερα, ίσως δεν ξέρω, αλλά δεν έχω χρόνο και χώρο στην καρδιά μου πια για να τη δώσω σε κάποιον. Δεν υπάρχει χώρος, έχει κλείσει. Το φλερτ δεν είναι αγάπη», είπε για την προσωπική της ζωή.

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Με την κόρη μου είμαστε όπως παλιά, όλα καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button