lifestyle

Ρομαντική απόδραση στην Κωνσταντινούπολη με τον σύντροφό της, Bülent Özkan

Η Μαρίνα Σταυράκη επέλεξε να περάσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιώντας μια σύντομη αλλά ξεχωριστή απόδραση στο πλευρό του συντρόφου της, του Τούρκου επιχειρηματία Μπουλέντ Οζκάντ.

Στο παρελθόν όπου είχε απασχολήσει και λόγω του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη, φαίνεται να βιώνει μια ιδιαίτερα όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, μοιράζοντας πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και τη γειτονική μητρόπολη.

Την είδηση έκανε γνωστή η Μαρίνα Σταυράκη μέσα από τα social media, όπου μοιράστηκε κοινά στιγμιότυπα.

Οι δυο τους, που έχουν ήδη πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί, δεν δείχνουν να κρατούν πια χαμηλούς τόνους, επιλέγοντας να ζουν τη σχέση τους ανοιχτά.

govastiletto.gr – Μαρίνα Σταυράκη: Η νέα εμφάνιση με τον σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button