ΓυναίκαΜόδα

Dyson V15s Detect Submarine: Η πρώτη ασύρματη σκούπα που σκουπίζει και σφουγγαρίζει είναι αυτό που έψαχνες!

Η νέα Dyson V15s Detect Submarine™ είναι σχεδιασμένη με νέες τεχνολογίες για να σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, να απορροφά υγρά και υπολείμματα και να παρέχει την ιδανική ποσότητα νερού για να αφαιρεί τους λεκέδες χωρίς να αφήνει πίσω της ίχνη.

Συνδυάζει την ισχυρή απορροφητικότητα της Dyson με το φως που αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη και την τεχνολογία anti-tangle που ξεμπερδεύει τις τρίχες ώστε να οδηγούνται απευθείας στον κάδο, μαζί με τη νέα κεφαλή για σφουγγάρισμα.

Η Dyson παρουσίασε την πρώτη της ασύρματη σκούπα που σκουπίζει και σφουγγαρίζει “all in one”. Σχεδιασμένη από την Dyson για να λύσει τις προκλήσεις που αφορούν το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, η Dyson V15s Detect Submarine™ παρέχει μια πολυλειτουργική και ευέλικτη λύση καθαρισμού, για την απομάκρυνση σκόνης κηλίδων και λεκέδων, όλα σε μία συσκευή Dyson.

Παρουσιάζουμε την κεφαλή Dyson Submarine™ για σφουγγάρισμα

Η κεφαλή Dyson Submarine™ για σφουγγάρισμα έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να παρέχει τη σωστή ποσότητα νερού για την αποτελεσματική απομάκρυνση κηλίδων, επίμονων λεκέδων και μικρών στερεών υπολειμμάτων, όπως ψίχουλα φαγητού.

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνολογιών για να σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, να απορροφά υγρά και υπολείμματα και να παρέχει την ιδανική ποσότητα νερού, η κεφαλή Dyson Submarine™ αναβαθμίζει τον καθαρισμό των σκληρών δαπέδων για ένα “απόλυτα καθαρό δάπεδο– χωρίς ίχνη και σημάδια. Για να επιτευχθεί αυτό, οι μηχανικοί της Dyson σχεδίασαν ένα σύστημα παροχής νερού οκτώ σημείων, χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο υπό πίεση για ομοιόμορφη κατανομή του νερού και βέλτιστο κορεσμό σε όλο το πλάτος του κυλίνδρου. Οκτώ πίδακες νερού, ομοιόμορφα κατανεμημένοι κατά μήκος του κυλίνδρου, απελευθερώνουν ακριβώς 18 ml νερού σε κάθε λεπτό για να σφουγγαρίζει ομοιόμορφα τα δάπεδα χωρίς να αφήνει ίχνη.

Ο μηχανοκίνητος κύλινδρος μικροϊνών απομακρύνει τα υγρά, τους επίμονους λεκέδες και τα υπολείμματα, ενώ μια ανθεκτική πλάκα αφαιρεί το βρώμικο νερό από τον υγρό κύλινδρο και το εναποθέτει σε ξεχωριστό δοχείο βρώμικου νερού για εύκολο άδειασμα.

Το δοχείο καθαρού νερού χωρητικότητας 300 ml καλύπτει επιφάνεια έως 110 m2. Ένα ελαφρώς μεγαλύτερο δοχείο βρώμικου νερού χωρητικότητας 360 ml διασφαλίζει ότι δεν μεταφέρονται βρωμιές ή υπολείμματα ξανά πίσω στο δάπεδο και ότι ο κύλινδρος σφουγγαρίζει πάντα με καθαρό νερό από την αρχή έως το τέλος.

Σχεδιασμένη για απόλυτη ευελιξία και ελιγμούς κάτω από τα έπιπλα και για με καθαρισμό από άκρη σε άκρη, η κεφαλή Dyson Submarine™ με υγρό κύλινδρο εξασφαλίζει την αφαίρεση των υπολειμμάτων και των κηλίδων ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Η νέα Dyson V15s Detect Submarine™ σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα σε όλο το σπίτι

  • Ακαταστασία από τα κατοικίδια

Σφουγγαρίζει το φαγητό που έχει πέσει στο δάπεδο και τις πατημασιές με λάσπη από την κουζίνα και τις πολυσύχναστες εισόδους

  • Λεκέδες από το μαγείρεμα

Αφαιρεί υγρά και στερεά υπολείμματα, όπως κέτσαπ, ρύζι, δημητριακά και ξεραμένους λεκέδες καθώς και υγρά.

  • Καθαρισμός κατά τη διάρκεια του φαγητού

Μετακινείται και ελίσσεται εύκολα γύρω από εμπόδια, όπως παιδικά καρεκλάκια και πόδια τραπεζιού, για να καθαρίσει γρήγορα τα φαγητά που έχουν πέσει και τα ποτά που έχουν χυθεί.

  • Λεκέδες στο μπάνιο

Απομακρύνει στίγματα από οδοντόκρεμα, επίμονους λεκέδες και ξεραμένα υγρά από το δάπεδο του μπάνιου.

Αφαιρεί τους λεκέδες χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω της

Ορισμένες μέθοδοι σφουγγαρίσματος του δαπέδου, αφήνουν πίσω τους σημάδια. Η κεφαλή Submarine™ με υγρό κύλινδρο είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απορροφά και να απομακρύνει τους λεκέδες αφήνοντας το δάπεδο καθαρό και γυαλιστερό.

  • Αποκαλύπτει τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης

Μία πράσινη δέσμη φωτός τοποθετημένη σε γωνία ακριβείας αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη σε σκληρά δάπεδα – για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που χρειάζεται να καθαρίσετε.

Πιο έντονος φωτισμός που φτάνει τα 300mm – για να μην χάνετε τίποτα.

Η νέα Dyson V15s Detect Submarine™ είναι σχεδιασμένη για σπίτια με κατοικίδια

Η νέα τεχνολογία de-tangle της Dyson ξεμπερδεύει αυτόματα τις τρίχες από τη ράβδο καθαρισμού καθώς καθαρίζετε.

Οι σκούπες και τα εξαρτήματα της Dyson έχουν σχεδιαστεί για να φτάνουν και να καθαρίζουν σε βάθος, όπου πάνε τα κατοικίδια. Βοηθούν να διατηρείτε το σπίτι σας πιο καθαρό και πιο υγιές.

  • Κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar με τεχνολογία de-tangle

Απορροφά γρήγορα τις τρίχες των κατοικίδιων. Ξεμπερδεύει αυτόματα. Καθαρίζει σε βάθος τα χαλιά, αφαιρεί τη σκόνη και τα υπολείμματα από τα σκληρά δάπεδα.

  • Κωνικό μηχανοκίνητο εξάρτημα με τεχνολογία de-tangle για τρίχες, καναπέδες, στρώματα, σκάλες και αυτοκίνητα

Αφαιρεί τις τρίχες από τους καναπέδες, από τα κρεβάτια των κατοικίδιων, από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και από τις σκάλες. Τα σκληρά σκέλη-νήματα περιστρέφονται, ξεμπερδεύουν τις τρίχες και τις οδηγούν απευθείας στον κάδο.

Διαστάσεις προϊόντος: 38,4 (Μ) x 13,4 (Π) cm
Βάρος: 3,8 kg
Χρώμα: Sprayed Yellow/Iron/Nickel
2 έτη εγγύηση

Η ασύρματη σκούπα Dyson V15s Detect Submarine™ είναι τώρα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button