Τεχνολογία

Car Capsule: Η φούσκα που προστατεύει το αυτοκίνητο από βανδαλισμούς (Bίντεο)

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ίσως να το έχετε συναντήσει σε μερικά viral βίντεο στο διαδίκτυο, ίσως και αυτή να είναιη πρώτη φορά που το ανακαλύπτεται. Ο λόγος για την φούσκα προστασίας αυτοκινήτων η οποία κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές μιας και αποτελεί την τέλεια λύση για όσους θέλουν να βλέπουν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο τους, αλλά δεν θέλουν να πέφτει πάνω του, ούτε σκόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοποθέτηση και λειτουργία του είναι πολύ απλή, όμως τα αποτελέσματα εξαιρετικά. Υπάρχει μία βάση στην οποία σταθμεύεται το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια σε αυτή τη βάση και με φερμουάρ συνδέεται η φούσκα και στην άκρη αυτής υπάρχει ένας ανεμιστήρας ο οποίος φροντίζει να τη διατηρεί πάντα γεμάτη.

Μέσα στη φούσκα υπάρχει και ένα φίλτρο το οποίο φροντίζει οι συνθήκες εντός της φούσκας να είναι οι ιδανικές για το όχημα, ανεξάρτητα από το έξω περιβάλλον.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φούσκα τρυπάει με πάρα πολύ δυσκολία κάτι το οποίου αποδεικνύουν και το βίντεο. Εάν τρυπήσει βέβαια, μπορεί να αντικατασταθεί μόνο αυτή. Το κόστος συνολικά για αυτή την πατέντα ξεκινά από τα 500 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με το επίπεδο προστασίας που θέλετε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button