lifestyle

Μαζί στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια

Στο ΣΕΦ για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα τον Ολυμπιακό που έπαιζε χθες με την Μπασκόνια βρέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε να κάθονται δίπλα δίπλα και να παρακολουθούν αφοσιωμένοι τον αγώνα μπάσκετ. Οι δυο τους είναι ζευγάρι πάνω από ένα χρόνο όμως, το τελευταίο διάστημα έχουν αποφασίσει να είναι πιο εξωστρεφείς και να κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Ντορέττα δεν θέλουν να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους ωστόσο οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

«Εγώ είπα ότι είμαι πολύ καλά σε όλο αυτό το κομμάτι. Όπως και πάντα αυτό λέω. Η στάση μου είναι πολύ συγκεκριμένη, τα πράγματα είναι προφανή, οπότε απλά δε με ευχαριστεί να τα πολυσυζητάω» είχε πει πρόσφατα στις κάμερες η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για τα προσωπικά της.

Φωτογραφίες:NDP photo agency

govastiletto.gr -Ντορέττα Παπαδημητρίου- Γιώργος Γεροντιδάκης: Η λαμπερή εμφάνιση του ζευγαριού στην πρεμιέρα της ταινίας «Φίλοι για Πάντα»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button