ΓυναίκαΜόδα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Λαμπερό φινάλε στην Ακτή Πειραιώς – Οι εκπλήξεις και η συνεργασία με την Αναστασία!

«Περάσαμε έναν μαγικό χειμώνα και μια ακόμα πιο μαγική άνοιξη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη συνεργασία έναν προς έναν. Το κορίτσια να πηγαίνουμε μόνο εκεί που μας αγαπάνε, μακριά από ναρκωτικά κι όλα τα άλλα επιτρέπονται. Κάντε τα δίχως αύριο, η ζωή είναι ωραία!».

Με αυτά τα λόγια, μετά από έξι μήνες επιτυχίας με συνεχόμενα sold out η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρέτισε για φέτος τη νυχτερινή Αθήνα, μετά από ακόμα μια «μαγική», όπως η ίδια την χαρακτήρισε, σεζόν.

Το τελευταίο πάρτι στην Ακτή Πειραιώς τα είχε όλα: Τραγούδι, χορό, γέλιο, λαμπερούς καλεσμένους, πολλές εκπλήξεις, αλλά και… ανακοινώσεις!

Πιστή στο ραντεβού της η οικοδέσποινα της βραδιάς εμφανίστηκε στη σκηνή στις 22:30 κι αφού ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν ακούραστα όλους αυτούς τους μήνες μπροστά και πίσω από τα «φώτα», καθώς και το κοινό που γέμιζε ασφυκτικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο την Ακτή Πειραιώς, έδωσε στο σύνθημα για μια βραδιά που, όπως η ίδια είπε, «θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό».

Κι έτσι κι έγινε. Λίγα λεπτά αργότερα όλο το μαγαζί είχε «παραδοθεί» στους ρυθμούς της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία έδειχνε να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της βραδιάς αυτής.

Στη συνέχεια, κάλεσε στη σκηνή τον συνοδοιπόρο της σε αυτό το ταξίδι, Γιώργο Κακοκασαίο, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις στιγμές που πέρασαν μαζί πάνω στη σκηνή και ανακοίνωσε ότι ο κύκλος της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο και ταχύτατα ανερχόμενο λαϊκό ερμηνευτή ολοκληρώνεται.

 

Ωστόσο, οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν εκεί. Στο κοινό βρισκόταν η Αναστασία, την οποία η οικοδέσποινα κάλεσε στη σκηνή.

 

Εκείνη φυσικά δεν αρνήθηκε, κι όταν ανέβηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου προχώρησε σε μια αποκάλυψη: Εκτός από την καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους όταν η Ακτή Πειραιώς ανοίξει και πάλι τα φώτα της, τον ερχόμενο Οκτώβριο!

 

Το τελευταίο πάρτι της σεζόν, όπως και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ακτή Πειραιώς.

 

Λίγο πριν τις 03:30 τα ξημερώματα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποχαιρέτισε το κοινό ρίχνοντας αυλαία στο σχήμα που δύο χρόνια τώρα επαναπροσδιόρισε όσα γνωρίζαμε για τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανέωσε το ραντεβού της με την Ακτή Πειραιώς για τη επόμενη σεζόν, αφού πρώτα γυρίσει ολόκληρο τον… «χάρτη» της Ελλάδας στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button