ΓυναίκαΜόδα

Σοφία Περίδη: Ποια είναι η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Ορφέα Περίδη

Η Σοφία Περίδη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 7/5 στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα viral βίντεό της στο TikTok, τον πατέρα της Ορφέα Περίδη αλλά και την περίοδο της κατάθλιψης.

Αρχικά, η Σοφία Περίδη είπε: «Από μικρή ήμουν με τη μουσική και το πιάνο. Θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου, σπουδαία και τρανή αλλά με τον δικό μου τρόπο».

Στην συνέχεια, η Σοφία Περίδη δήλωσε για τις αναρτήσεις της στο Tik Tok: «Είναι ο τρόπος που βλέπω εγώ τη ζωή μέσα από τα μάτια μου και είμαι ευγνώμων που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει όλο αυτό».

Ακόμη, η Σοφία Περίδη εξομολογήθηκε για την κατάθλιψη: «Η ανάγκη μου να επικοινωνήσω μέσω του Tik Tok ήρθε μέσα από αυτό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι να είμαι κυρίως στο σπίτι μου και να βλέπω τους γύρω μου να περνάνε καλά κι εγώ να μην καταλαβαίνω το γιατί…»

Τέλος, η Σοφία Περίδη κατέληξε: «Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωσα αρχικά ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το καταπολεμήσω όλο αυτό. Δεν έγινε. Αυτό θέλει ψυχοθεραπεία και δουλειά με τον εαυτό μας».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button