ΓυναίκαΜόδα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το έμφραγμα, η «κόρη» του Δανάη Μπάρκα και το πολυτελές ξενοδοχείο στη Μάνη με την Σταυροπούλου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι από τις πιο κωμικές μορφές του ελληνικού θεάτρου και της ελληνικής τηλεόρασης.

Ήταν στις 22 Μαρτίου όταν η Δανάη Μπάρκα μέσα από την πρωινή εκπομπή της στο Mega ανέφερε πως ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε υποστεί έμφραγμα δυο μέρες νωρίτερα και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης. Τώρα είναι καλά. Όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου» είπε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η σχέση τόσο της Βίκυς Σταυροπούλου όσο και της κόρης της με τον ηθοποιό είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως είναι σχεδόν οικογενειακή. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που η Δανάη Μπάρκα έχει αποκαλέσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη «δεύτερο μπαμπά της». Γι’ αυτό και η περιπέτεια που είχε με την υγεία του είναι φυσικό πως ανησύχησε και τις δύο πάρα πολύ.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του, όμως δε μπορεί ακόμα να συνεχίσει στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» όπου πρωταγωνιστεί κανονικά. Oπότε, μέχρι το τέλος της σεζόν, ένας άλλος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση. Ο λόγος για τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Το πρώτο μήνυμα μετά το έμφραγμα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την Τετάρτη 10 Απριλίου προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Τα δύσκολα πέρασαν…οι ευχές, η αγάπη σας κι οι αγκαλιές σας με περιβάλλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη και όλα μου τα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Τη φωτό την έβγαλε η Δανάη μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το έμφραγμα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά το έμφραγμα που υπέστη, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «πάμε Δανάη».

«Χαίρομαι τόσο πολύ που μιλάμε. Γύρισα, επέστρεψα και είμαστε σε κουβέντα. Χαίρομαι που μου δίνετε αυτή την ευκαιρία να πω μια καλημέρα σε σας και στους αγαπημένους μου φίλους, που τόσο νοιάστηκαν για μένα όλο αυτό το διάστημα. Δέχθηκα κύμα συμπαράστασης και στήριξης.

Σας ευχαριστώ πολύ. τα κινητά μου έχουν γεμίσει από μηνύματα, δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμη στο τηλέφωνο, η Δανάη και εσείς το γνωρίζετε. Είμαι σε περίοδο ανάρρωσης, είμαι σε μία «καραντίνα», σε μια περίοδο προφύλαξης, δεν πρέπει να κουράζομαι ή να μιλάω ωστόσο είναι μια ευκαιρία να στείλω την αγάπη μου στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Τα δύσκολα πέρασαν μάλλον. Είχα έναν άγγελο μαζί μου, γι΄ αυτό και μιλάμε μαζί τώρα», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Μετά από τόσο σοκαριστικό περιστατικό, όλα είναι καινούρια. Βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια. Έχεις μια καινούρια ματιά για τα πράγματα. Υπήρχε κάποιο ιστορικό, που δεν μπορώ να πω ότι δεν έδωσα σημασία αλλά δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο τελικά άξιζαν. Υπήρχε και μία κληρονομικότητα, ο παππούς μου πέθανε σε αντίστοιχη ηλικία στον ύπνο του», αποκάλυψε φανερά συγκινημένος.

«Θα πρέπει να είμαι τον επόμενο μήνα σε επιτήρηση και «καραντίνα» όπως δείχνουν τα πράγματα θα πάνε καλά, σύμφωνα με τους γιατρούς. Μετά θα μπορέσω να επιστρέψω. Στο θέατρο θα επιστρέψω με την θερινή περίοδο… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα. Η Βίκυ ήταν ο άγγελός μου αλλά δεν ήταν και πολύ… ψύχραιμη, περισσότερο εγώ με την φίλη μας, Ελένη», κατέληξε.

Η καριέρα

Έχει γεννηθεί στην Αγιάσο της Λέσου το 1958.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει πρωταγωνιστήσει και εμφανισθεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε μέσα από τον ρόλο του ως Αχιλλέας, σύζυγος της Φλώρας που υποδυόταν η Υρώ Μανέ, στη σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, την περίοδο 1998-2000.

«Τα “Εγκλήματα” ήταν ένα κομβικό σημείο για την αναγνωρισιμότητά μου, αλλά ταυτόχρονα ήταν κι ένας μεγάλος κίνδυνος για μένα, να περιοριστώ σε καρακτερίστικους ρόλους. Ήταν τόσο μεγάλη η αναμπουμπούλα της επιτυχίας εκείνης της εποχής -γυρίσματα κάθε μέρα μαζί με τις παρατάσεις στην Αποθήκη, που δεν πρόφταινα να καταλάβω τι γίνεται. Από την άλλη με θυμάμαι να έχω ψωνιστεί λίγο με την επιτυχία. Ευτυχώς μετά πατάς στην γη και συνέρχεσαι…» έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ο ίδιος.

Επιπροσθέτως, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Οι μεν και οι δεν”, “Αχ Ελένη”, “Ντόλτσε Βίτα”, “Στρίβειν δια του αρραβώνος” και “Όλα του γάμου δύσκολα”. Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις” μαζί με την Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά “Γιούγκερμαν”. Έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές “Κόκκινο Δωμάτιο”, “Safe Sex”, “7” Επτά θανάσιμες πεθερές, Δια Ταύτα, Κάτω παρτάλι, «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», Ο άντρας των ονείρων μου, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Δέκα μικροί Μήτσοι, Το σόι σου και Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τον γάμο ομοφύλων

«Έφτιαξα μια οικογένεια με έναν δικό μου τρόπο» έχει εξομολογηθεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, αναφορικά με την Βίκυ Σταυροπούλου και την Δανάη Μπάρκα, με τις οποίες συγκατοικούν εδώ και πολλά χρόνια.

«Το ζητούμενο αυτό είναι ένα ψευδές ζητούμενο. Εγώ ξέρω ομόφυλα ζευγάρια που ζουν μαζί και έχουν παιδιά από τη δεκαετία του ’80. Δεν μπορούμε αυτό το πράγμα να κάνουμε ότι δεν υπάρχει. Ξέρω, επίσης, άλλους ανθρώπους ομοφυλόφιλους που δεν ήθελαν οικογένειες κλπ. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο που θέλει να ζήσει» δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Η ιδιαίτερη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εδώ και πολλά χρόνια συγκατοικεί με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε ένα όμορφο σπίτι στην Ανθούπολη. Όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στη Δανάη Μπάρκα ως δεύτερος πατέρας και έχουν μία πραγματικά ιδιαίτερη σχέση. Σε κοινή συνέντευξη τους που είχαν παραχωρήσει στο Dot., η Δανάη Μπάρκα είχε αναφέρει πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι αυστηρός μαζί της και ο ηθοποιός, συμπλήρωσε πως έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μία σχέση ειλικρίνειας, αγάπης και εμπιστοσύνης. Επιπλέον, δεν είναι άγνωστη η στενή σχέση που έχει η Βίκυ Σταυροπούλου με τον ηθοποιό και κολλητό φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν παρέα όταν ήταν ακόμη έγκυος στη Δανάη η γλυκιά ηθοποιός. Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της παλαιότερα, η ζωή τους έφερε να συγκατοικήσουν όταν μετά το σεισμό τα σπίτια τους είχαν ζημιές και τότε η Βίκυ βρήκε ένα όμορφο, μεγάλο σπίτι στο Περιστέρι.

Ο ηθοποιός όπως έχει προαναφέρει και στο παρελθόν έχει μεγαλώσει με τη Βίκυ Σταυροπούλου και στάθηκε σαν πατέρας στην κόρη της, Δανάη. Για τη γνωριμία και τη σχέση τους έχει μιλήσει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Τη Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου».

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου πριν περίπου 4 χρόνια έκαναν και μια κοινή επένδυση. Μαζί έχουν επενδύσει στη δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας στη μεσσηνιακή Μάνη.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αβία της Μάνης και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για στιγμές χαλάρωσης.

Οι δύο ηθοποιοί περνούν πολύ μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τους εκεί, ενώ κάθε γωνιά του είναι προσεγμένη με λεπτομέρεια.

Το «Euphoria Studios» είναι ένα κτήμα που βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Με μικρά παραθαλάσσια χωριουδάκια που κοιμούνται στην σκιά του ανυπέρβλητου βουνού, όπου η φυσική του θέση, η εύφορη γη του και η μαγευτική του θέα το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό χαλάρωσης, εξερεύνησης και εσωτερικής ηρεμίας.

Η δύση του ηλίου δεν στερείται θαυμασμού με κατοικίες κτισμένες αριστοτεχνικά, με πέτρα βγαλμένη από τα σωθικά του βράχου, απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της φυσικής θέσης του κτήματος.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει πει σχετικά με την επένδυση: «Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο. Και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάναμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο, στο σύνολο τους είναι πέντε. Θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του από έξω. Μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα.

Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του. Δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, στα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης».

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button