Πολιτική

Ένταση με διαδηλωτές μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και υγειονομικών στην Μυτιλήνη – «Αντί να φωνάζετε κάντε καμιά δουλειά»

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και εργαζομένων υγειονομικών, κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην Μυτιλήνη για τα εγκαίνια του παραρτήματος του ΕΚΑΒ στη Λέσβο και του συντονιστικού Βορείου Αιγαίου του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων υπήρξε κινητοποίηση των υγειονομικών και μελών του Παλλεσβιακού Εργατουπαλληλικού Κέντρου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη για την κακή, όπως υποστήριξαν, κατάσταση στον χώρο της υγείας, τις ελλείψεις προσωπικού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε και τους αποκάλεσε «κάφρους». Κάλεσε μια γυναίκα από την ομάδα των συγκεντρωμένων να πλησιάσει στο μικρόφωνο και της έδωσε τον λόγο. Στη συνέχεια, μάλιστα, εν μέσω συνθημάτων των διαδηλωτών, ακούγεται να της λέει πως της επιτράπηκε να μιλήσει χωρίς να την διακόψουν.

Στην συνέχεια απάντησε λέγοντας πως «οφείλω ως υπουργός να δώσω απάντηση. Κάποτε θα πρέπει να μάθετε να κάνετε διάλογο», ανέφερε. Στις αντιδράσεις των διαδηλωτών για τον χαρακτηρισμό «κάφροι», ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι: «Ο χαρακτηρισμός «κάφροι» είναι γιατί φωνάζετε πάνω στην ευχή των ιερέων».

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε, επίσης, στις ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού, οι οποίες, όπως είπε, παρατηρούνται σε όλη την Ευρώπη και αναζητούνται λύσεις.

«Οι κανονικοί άνθρωποι αντί να φωνάζουν όλη μέρα, ψάχνουν λύση. Αντί να φωνάζετε πηγαίνετε να κάνετε και καμία δουλειά», είπε, προκαλώντας νέες αντιδράσεις.

Αργότερα σε ανάρτησή του ανέφερε πως «Για να καταλάβετε σε τί είδους εκδήλωση ήρθαν οι επαγγελματίες διαδηλωτές της Αριστεράς, για να φωνάξουν και να προσβάλουν τους Ιερείς μας και την τελετή του Αγιασμού, στην αρχή σας παραθέτω τις φωτό από τον χώρο στον οποίο στεγάζονταν το ΕΚΑΒ Λέσβου από το 1997 έως χθες και στη συνέχεια τις φωτό από το νέο χώρο του ΕΚΑΒ που εγκαινιάσαμε σήμερα και είχα θέσει, ως μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας μου θητείας. Και ούτε για αυτό δεν είχαν να πουν μία καλή κουβέντα».

To άρθρο Ένταση με διαδηλωτές μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και υγειονομικών στην Μυτιλήνη – «Αντί να φωνάζετε κάντε καμιά δουλειά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button