lifestyle

Πριν φύγω στο Μπέρκλεϊ είχα την Μαρίνα Σάττι καθηγήτρια στο τραγούδι

Εντυπωσίασε ως «Μεταξία» στη σειρά «Μάγισσα» και τώρα υποδύεται την Ιουλιέττα. Η Καλλιόπη Χάσκα κάθισε σήμερα (14.05.2024) στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη.

«Ξεκίνησα μουσική και χορό και μετά ήρθα στην Αθήνα και τα σπούδασα. Κατόπιν έκανα μια παράσταση τυχαία και λέω ”αυτό είναι: η υποκριτική!” και πήγα στο Μπέρκλεϊ κι έκανα υποκριτική», είπε αρχικά η Καλλιόπη Χάσκα και αποκάλυψε τη σχέση που τη συνδέει με τη Μαρίνα Σάττι.

«Πριν φύγω στο Μπέρκλεϊ είχα καθηγήτρια την Μαρίνα Σάττι», είπε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμουν του διαβάσματος, μου άρεσε πολύ το σχολείο. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τις Τέχνες. Έχω μια βεβαιότητα ότι θα έρθουν τα σωστά πράγματα», συνέχισε, ενώ μίλησε και για την υποτροφία που πήρε στις ΗΠΑ.

«Το έψαξα μόνη μου. Προετοιμάστηκα, έδωσα μια ακρόαση και πήρα την υποτροφία. Η μαμά μου είναι πανεπιστημιακός, αλλά έχει μεγάλη αγάπη για την Τέχνη. Αυτή μου έδωσε όλα τα ερεθίσματα. Έτσι το να φθάσει να πάρει κάποιος την υποτροφία, δεν είναι τυχαίο. Πήγαινα και σε μαθήματα και είχα και εκπαίδευση κι από το σπίτι μου».

Ο ρόλος στη «Μάγισσα» προέκυψε γιατί το… κυνήγησε. «Ήμουν στην Αμερική και θα επέστρεφα. Έστειλα βιογραφικό σε όλους τους Casting Directors στην Ελλάδα λέγοντας την φράση “πιστεύω ότι θα ταίριαζα στην δουλειά που ετοιμάζετε”».

   

H Καλλιόπη Χάσκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” η οποία μετά τις sold out παραστάσεις στην Τουρκία, έρχεται στην Αθήνα και το Μέγαρο Μουσικής, από τις 16 έως τις 19 Μαΐου. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή Ελλάδας – Τουρκίας.

«Έχουμε μια παράσταση στο Μέγαρο που την κάνουμε σε συνεργασία με το κρατικό θέατρο της Τουρκίας που μας έχει στείλει υπέροχους ηθοποιούς και κάνουμε μια τρίγλωσση παράσταση.

Η οικογένεια του Ρωμαίου είναι από την Τουρκία, η οικογένεια της Ιουλιέτας είναι από την Eλλάδα και μεταξύ μας συνεννοούμαστε στα αγγλικά. Έχουμε πολύ παιχνίδι γλωσσών. Αυτόν τον ρόλο τον λατρεύω, τον ονειρευόμουν από την σχολή», τόνισε η Καλλιόπη Χάσκα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button