Τεχνολογία

Αποκάλυψη: Η ιατρική γνωμάτευση για τον δολοφόνο της Κυριακής

«Πήρα το μαχαίρι από το σπίτι μου για να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της», ισχυρίστηκε ο δολοφόνος της Κυριακής στην ανακρίτρια. Στην πραγματικότητα όμως πήρε το μαχαίρι για την σκοτώσει. Όσο για τον ίδιο, είχε μόνο τρία επιφανειακά τραύματα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ζούγκλα», για τα οποία χρειάστηκε μόνο ράμματα και μία αντιβίωση για επτά ημέρες.

Η διάγνωση του γιατρού που τον εξέτασε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς δύο ώρες ουσιαστικά μετά τα όσα τραγικά είχε διαπράξει αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ασθενής 38 ετών προσήλθε στο ΩΡΛ ΤΕΠ  λόγω τραυματισμού τραχήλου από νύσσον όργανο στο πλαίσιο απόπειρας αυτοκαταστροφής. Αιμοδυναμικά – αερομετρικά σταθερός. Φέρει τρία θλαστικά τραύματα στον τράχηλο χωρίς ενεργό αιμορραγία. Χωρίς εκχύμωση -ψηλαφητή διόγκωση- υποδόριο εμφύσημα ή κριγμό. Χωρίς δύσπνοια /δυασκατοποσία.Έμμεση λαρυγγοσκόπηση: βατός. Αεραγωγός καλή κινητικότητα, χωρίς παρουσία αιματώματος, οιδήματος δομών λάρυγγα-υποφάρυγγα. Αδρή εξέταση εγκεφαλικών συζυγιών χωρίς παθολογικά ευρήματα. Στο ΩΡΛ ΤΕΠ έγινε συρραφή θλαστικών τραυμάτων. Σύσταση για κάλυψη με αντιβιοτική αγωγή για 7 ημέρες και αφαίρεση ραμμάτων σε 7 ημέρες».

Το θέατρο του δολοφόνου

Μετά από αυτή τη διάγνωση, ο δολοφόνος κατάλαβε ότι θα τον μετέφεραν στα κρατητήρια μέχρι και την απολογία του και ξαφνικά… θυμάται ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα και ότι έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στο Δαφνί…

Φυσικά δεν είπε την λεπτομέρεια ότι νοσηλεύθηκε ως τοξικομανής. Μεταφέρεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και μία ημέρα μετά του δίνουν εξιτήριο οι γιατροί γιατί δεν εντοπίζουν κάποιο σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφέρεται στα κρατητήρια, στη συνέχεια στην ανακρίτρια και μετά στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και εισάγεται στην πέμπτη πτέρυγα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ζούγκλας» ο δολοφόνος πίστευε ότι θα μπει στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η ψυχίατρος που τον βλέπει δύο ημέρες είναι σαφής: Χειριστικός με επιλεκτική αμνησία το μόνο που χρειάζεται είναι να επιτηρείται στενά, όπως και γίνεται. Υποτίθεται ότι είναι με σοβαρά προβλήματα έχει όμως τη λογική να «τσεκάρει» τον έλεγχο των σωφρονιστικών υπαλλήλων και να διαπιστώνει ότι γίνεται κάθε είκοσι λεπτά.

Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τελικά καταλήγει στο Τζάνειο όπου τον δένουν με τον ίδιο να φωνάζει ότι θέλει τη μητέρα του και τον «Τάσο».

Ο δολοφόνος της Κυριακής αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή.

Έχει σκοτώσει μία κοπέλα και τώρα επιχειρεί να «πατήσει» πάνω σε ψυχιατρικά προβλήματα για να πέσει στα μαλακά. Μόνο που οι ψυχίατροι ξέρουν τη δουλειά τους και αναγνωρίζουν πότε προσποιείται ένας κρατούμενος. Γιατί ο συγκεκριμένος τελικά πίστευε ότι μπορεί να χειριστεί και τους γιατρούς.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button