ΓυναίκαΜόδα

Στέφανος Κασσελάκης: «Θα ήθελα μέχρι τα 40 να έχουμε αποκτήσει παιδιά με τον Tyler»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Αυτοψία» το βράδυ της Πέμπτης 26/4.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στη ζωή με τον σύντροφό του, Tyler McBeth και στην επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά.

Για τη ζωή με τον σύζυγό του, Tyler McBeth και την επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Μετά τον γάμο αυτό που άλλαξε, είναι το νομικό πλαίσιο της σχέσης μας, τίποτα άλλο. Τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα, στην αρχή, ειδικά την περίοδο της εσωκομματικής αναστάτωσης, ήταν πιο δύσκολα… Οι πρώτοι δυο μήνες, ήταν μήνες που αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο στο να είμαι αντάξιος στη θέση ηγεσίας του κόμματος…. εκεί ήταν που η προσωπική μου σχέση μπήκε στο τελευταίο κάδρο. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα…

Επιλέξαμε να παντρευτούμε στο εξωτερικό γιατί τότε δεν επιτρεπόταν να παντρευτούμε στην Ελλάδα. Εμείς τυπικά παντρευτήκαμε τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό ότι θα έφερνε τον γάμο των ομοφύλων στη Βουλή μέσα στην τετραετία… Δεν ξέραμε πότε και αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα ο γάμος. Πιστεύετε ότι θα έτρεχα στην Αμερική γι’ αυτό το πράγμα αν το ήξερα;…

Ασχολούμαι με το νοικοκυριό του σπιτιού. Το θεωρώ πνευματικό μασάζ να ασχολούμαι με αυτά. Μαγειρεύουμε και οι δυο. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζωή στο σπίτι μαζί και μας αρέσει πάρα πολύ η φύση. Μπορεί ο κόσμος να μας βλέπει σαν υπερκοινωνικά όντα, είμαστε κοινωνικοί άνθρωποι, αλλά είμαστε και πολύ ήρεμοι και ήσυχοι.

Ο Tyler είναι πολύ κοινωνικός. Είναι εξίσου κοινωνικός με εμένα, αλλά είναι πολύ πιο σεμνός από μένα. Υπάρχει το σενάριο να αποκτήσουμε παιδιά. Είμαι 36. θα ήθελα μέχρι τα 40 να έχουμε προχωρήσει στο επόμενο βήμα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button