Αθλητικά

Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες

Τα παιδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησαν από το δικαστήριο να μεταφέρουν τα λείψανα του πατέρα τους από ιδιωτικό νεκροταφείο σε μαυσωλείο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα τα παιδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος πέθανε το 2020 όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), ζήτησαν να εξεταστεί από δικαστήριο στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, το αίτημα τα λείψανα του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου να μεταφερθούν σε μαυσωλείο του Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με το αίτημα, το μαυσωλείο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Πουέρτο Μαδέρο, κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, θα δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να μπορέσει να αποδώσει φόρο τιμής σε ένα από τους σπουδαιότερους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία.

Την αίτηση υπογράφουν οι κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα, Τζιανίννα και Τζάνα, καθώς και η πρώην σύντροφός του Βερόνικα Ογέντα, μητέρα του μικρότερου γιου του, Ντιέγκο Τζούνιορ. 

Τα λείψανα του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ιδιωτικό νεκροταφείο της «Bella Vista», στα προάστια της πρωτεύουσας της Αργεντινής.

To άρθρο Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button