Τεχνολογία

Οι πρώτες στιγμές μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Πειραιώς – Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγόρι

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά το σοβαρό τροχαίο, χθες βράδυ, στην Πειραιώς, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες -53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη- και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Στα πλάνα αποτυπώνονται οι στιγμές λίγο μετά το τροχαίο, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 5χρονου αγοριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο φαίνεται να επικρατεί πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταματούν, ενώ πολίτες σπεύδουν για να βοηθήσουν τους τραυματίες, που κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος και σοκαρισμένοι.

Δείτε το βίντεο:

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Μ. Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν από τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέλφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Τι είπε ο οδηγός στην κατάθεσή του

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών για το τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button