ΓυναίκαΜόδα

Πώς οι διακοπές του Πάσχα μπορούν να γίνουν μια καλή περίοδος για τη σχέση σας

Το Πάσχα εκτός από μια αφορμή να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, είναι και το ιδανικό διάστημα για να ανανεώσουμε και τη σχέση μας με το σύντροφό μας.

Είτε μείνεις στο σπίτι σου, είτε αποδράσεις, το Πάσχα είναι φτιαγμένο για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να δώσεις τη σχέση σου το χρόνο που δε μπορείς να δώσεις τις υπόλοιπες ημέρες.

Οι ώρες του φαγητού είναι πιο χαλαρές, οι βόλτες μπαίνουν στην ατζέντα των ημερών και η ανέμελη διάθεση του καναπέ είναι το σκηνικό μιας πασχαλινής ημέρας.

Το τσουρέκι μυρίζει από την κουζίνα και η ταινία που βλέπετε μαζί στην τηλεόραση σας κάνει χαρούμενους.

Ένας περίπατος μέχρι την εκκλησία κρατώντας στο χέρι τα παιδιά ή τον αγαπημένο σου, σε κάνει να γεμίζεις με ευτυχία που έχεις την ευλογία να μπορείς και φέτος να το ζήσεις.

Είναι η ευκαιρία να ψιθυρίσεις στο αυτί του καλού σου ότι τον αγαπάς πολύ και να του δώσεις ένα φιλί που να θυμίζει τους πρώτους σας μήνες μαζί.

Όταν πέσουν τα παιδιά για ύπνο ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί, καθίστε μαζί και μιλήστε λίγο ήρεμοι, χωρίς να κοιτάτε το ρολόι για να μετρήσετε τις ώρες ύπνου που σας απομένουν.

Κοιταχτείτε στα μάτια και ξανανιώστε τους λόγους που σας έκαναν να βγείτε μαζί για πρώτη φορά. Είναι σπουδαία ανάμνηση ο έρωτας και αυτές τις μέρες μπορείτε να την ξαναβάλετε στο παιχνίδι.

Ακόμα και η κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών βοηθάει σε αυτό, καθώς η γαλήνη και η περισυλλογή που ανασύρει είναι συστατικά πολύτιμα για να αισθανθείς την ευτυχία της οικογένειας.

Δείξε ότι τι νιώθεις στον σύντροφό σου με όποιον τρόπο πιστεύεις ότι είναι ο ιδανικός, ακόμα και αν αυτό είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μαγειρίτσα που ξέρεις πόσο πολύ του αρέσει.

Και φυσικά, μην ξεχνάς ότι και η ερωτική σου ζωή θέλει ανανέωση, οπότε αναλόγως με το η νηστεία σου είναι καθολική ή όχι, τότε ξεκίνα να την ανανεώνεις νωρίτερα ή αργότερα από την Ανάσταση!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button