ΓυναίκαΜόδα

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Πως παρουσίασαν τα διεθνή μέσα το διαζύγιό τους μετά από 14 χρόνια γάμου

Η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 14 χρόνια γάμου έσκασε σαν «βόμβα» το βράδυ της Παρασκευής 19/4.

Η ανακοίνωση του γραφείου της τέως βασιλικής οικογένειας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας».

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση – «βόμβα» αναπαρήγαγαν τα μεγάλα διεθνή μέσα. Η είδηση του διαζυγίου του Πρίγκιπα Νικόλαου από την Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε το γύρο του διαδικτύου, αμέσως από τη στιγμή που βγήκε.

Δείτε πως παρουσιάστηκε το διαζύγιο στα διεθνή μέσα:

People
US Weekly
HELLO
Royal News

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button