Αθλητικά

Μεντιλίμπαρ: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα και όχι μόνο 11 παίκτες»

Μολονότι παρέταξε με πάρα πολλές αλλαγές ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», μένοντας έτσι ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

«Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο 11 παίκτες» ανέφερε σχετικά ο Βάσκος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Δύσκολο παιχνίδι, ευτυχώς με το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε γιατί είδαμε ότι στο τελευταίο λεπτό υποφέραμε. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα: «Πριν από τρεις ημέρες παίξαμε ένα παιχνίδι 120 λεπτών. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα είχαν τη μέγιστη απόδοση. Έβαλα παίκτες που ήταν πιο ξεκούραστοι και θα έδιναν το 100%. Κρατήσαμε ψηλά τον αγωνιστικό ρυθμό και ήταν καλύτερο από το να βάζαμε κάποιους παίκτες που δεν θα ήταν στο 100%».

Για το σύνθημα με το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό: «Φυσικά και το ζητούν το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Από τη στιγμή που είμαστε ζωντανοί θα το παλέψουμε. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο για εμάς. Στο Conference League έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Θα το παλέψουμε και δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button