ΓυναίκαΜόδα

Αποκλειστικό: Ο Άρης Σοϊλέδης χέρι-χέρι με γοητευτική συνοδό σε βραδινή έξοδο!

Ρεπορτάζ: Βασίλης Κοντζεδάκης

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες εδβομάδες η είδηση του χωρισμού του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά μετά από 7 χρόνια κοινής ζωής, και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ανέβαιναν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Δείτε εδώ.

Τις επόμενες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού τους τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης έκαναν αναρτήσεις στα social media, ρίχνοντας καρφιά όλο νόημα.

Και ενώ η Μαρία Αντωνά δείχνει να βρίσκεται σε καλή διάθεση μετά το χωρισμό της, προσπαθώντας να βρει τους ρυθμούς της μετά το Survivor και τον αιφνίδιο χωρισμό, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι έχει γυρίσει ήδη σελίδα στη ζωή του.

Το govastiletto.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες του γνωστού ποδοσφαιριστή από βραδινή του έξοδο με νέα γυναίκα στο πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 26/4 ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση «Όταν Πέθανα» με πρωταγωνιστές το Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο Βέμπο, και συνοδευόταν από μία ψηλή και γοητευτική γυναίκα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της παράστασης έπιανε τρυφερά το χέρι της συνοδού του.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή είναι η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του μετά τη Μαρία Αντωνά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης μετά το τέλος της παράστασης έφυγε με τη συνοδό του βιαστικά από το θέατρο, θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και να προστατέψει τη νέα του σχέση.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button