Αθλητικά

Ολυμπιακός – Λαμία LIVE για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία για τα πλέι οφ στη Super League, λίγο πριν το πρώτο του ματς με την Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λαμία, στο ματς που ανοίγει την «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με τις σκέψεις αναμφίβολα να είναι στην Άστον Βίλα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει η ομάδα του να κάνει το καθήκον της απέναντι στη Λαμία, αφού το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ μπορεί να κρατήσει τους «ερυθρόλευκους» στο παιχνίδι του τίτλου, με μαθηματικές ελπίδες.

Φυσικά, η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα της Super League είναι ένας ακόμα στόχος για τους Πειραιώτες, προκειμένου η ομάδα να μην έχει αγωνία για το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (Παναθηναϊκός – Άρης) και την έξοδό της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Λαμία προέρχεται από ιστορικό αποτέλεσμα, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στα πλέι οφ της Super League, μετά το 1-1 επί του ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Λαμία από το Newsit.gr 

Όπως έγινε γνωστό, το πέταλο (θύρες 3-7) των οργανωμένων θα παραμείνει κλειστό στο Ολυμπιακός – Λαμία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Μεϊντάνας, Νικολακάκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Μανούχος, Δ.Βεργέτης)

Η προαναγγελία της Super League για το Ολυμπιακός – Λαμία

Το απόλυτο έχει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Λαμία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, αφού σε επτά αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες νίκες και με 17-0 τέρματα.

Η Λαμία, πάντως, έχει καταφέρει να πάρει μια και μοναδική νίκη σε αναμέτρηση τους για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού το 2018-19. Συνολικά για όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με 10 νίκες του Ολυμπιακού και μια της ομάδας της Φθιώτιδας.

Οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη σεζόν επικράτησαν και στην εντός έδρας αναμέτρηση τους με τη Λαμία με 5-1 , αλλά στον Β’ Γύρο η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από 13 διαδοχικές ήττες εντός και εκτός έδρας.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 17-0

To άρθρο Ολυμπιακός – Λαμία LIVE για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button