lifestyle

«Έχω ανάγκη την ιδιωτικότητα, αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου»

Μία συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, για την ιδιωτικότητα μέσα στην οποία επιλέγει να ζει αλλά και για την μόλις 1 έτους κορούλα της που απέκτησε με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Ιωάννα Μαλέσκου, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του νέου ριάλιτι με τίτλο «TV Queen» στο κανάλι Open. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα επαγγελματικά της για να είναι κοντά στην κόρη της. Η ίδια μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά έγιναν πρώτη φορά γονείς τον Μάιο του 2023.

– «Η απουσία σου από την τηλεόραση σε έφερε πιο κοντά στον πυρήνα σου ως γυναίκας. Παντρεύτηκες υπό άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Ραφήνας, γέννησες την κόρη σου και δημιούργησες οικογένεια με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Και όλα αυτά μακριά από τους φωτογράφους, χωρίς δημοσιότητα».

– «Έχω ανάγκη την ιδιωτικότητα. Είναι αυτός ο τρόπος ζωής μου. Δεν είχε κάποια επικοινωνιακή τακτική ο γάμος μου. Έτσι ήμουν, είμαι και έτσι θα συνεχίσω. Η ιδιωτική μου ζωή είναι η δύναμή μου. Εγώ θα επιλέξω τι, πότε και αν θα το μοιραστώ με τον κόσμο».

– «Μου φαίνεται πολύ αστείο που αποκαλείς την κόρη σου “πρόεδρο”».

– «Ναι, είναι η πρόεδρος της καρδιάς μου. (Γελάει.) Κάνω personal γυμναστική, για παράδειγμα, και είναι καθισμένη στην πιο περίοπτη θέση για να εποπτεύει τα πάντα. Έχει τον σεβασμό και την αμέριστη φροντίδα και προσοχή ως πρόεδρος. Τώρα που έχει αρχίσει να μπουσουλάει είναι λίγο πιο δύσκολα. Αλλά η πρόεδρος αποφασίζει τι θα γίνει, αν κλαίει και δεν περνάει καλά, η μαμά θα σταματήσει για να πάει να την ταΐσει, να τη φροντίσει. Την έχω μόνιμη έγνοια, σαν να χτυπάει η καρδιά μου έξω από το σώμα μου».

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button