ΓυναίκαΜόδα

Ξεκινάει σήμερα η 34η Athens Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο – Τι θα δούμε την 1η μέρα

Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου η 34η Εβδομάδα Μόδας με τα εγκαίνια της έκθεσης «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004 -Παρίσι 2024».  Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004 και την πραγματοποίησή τους στην παγκόσμια πρωτεύουσα μόδας, το Παρίσι, αυτή τη σεζόν η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα τιμήσει την αλληλένδετη σχέση μεταξύ μόδας και αθλητισμού.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, διάσημοι διεθνείς σχεδιαστές αλλά και νέα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν στην Athens Fashion Week.

Τι θα δούμε την 1η μέρα

Η Athens Fashion Week ξεκινάει με μια επίσημη εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθούν, μεταξύ άλλων η Ολυμπιακή Επιτροπή, Φορείς, Εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας, Ολυμπιονίκες, Αθλητές Ελληνικής Αποστολής για το Παρίσι, Έλληνες Σχεδιαστές κ.α.

Στη συνέχεια, η διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Elisabetta Franchi θα παρουσιάσει την συλλογή της S/S ’24 στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Μετά το τέλος του fashion show θα ακολουθήσει cocktail με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η μέρα θα κλείσει με την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Kathy Heyndels με την συλλογή “Blooming” και του Μάριου Τόγκου με την συλλογή “Vendetta“.

Η Εβδομάδα Μόδας Αθήνας θα διαρκέσει από 20 Απριλίου-24 Απριλίου 2024 και θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.

Stay tuned για όλες τις εξελίξεις στην 34η Εβδομάδα Μόδας Αθήνας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button