ΓυναίκαΜόδα

Ελένη Καστάνη για το τέλος του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» : «Έγινε κάτι με τον Αλέξανδρο Ρήγα…»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Ελένη Καστάνη, η οποία αναφέρθηκε στη μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στη μεγάλη οθόνη και το παρασκήνιο πίσω από το πρόωρο φινάλε του σίριαλ.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», που να ξέρω εγώ; Εμένα δεν με προσέγγισαν, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Ούτως ή άλλως όμως εγώ ανήκω στην παλιά διανομή. Το είχα πει από την αρχή ότι τα έργα ανήκουν στους δημιουργούς και μπορούν να τα κάνουν ότι θέλουν. Ήμουν από τις πρώτες τότε που είχα κρούση γιατί έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλέξανδρο, δεν ξεχνώ αυτή την υπέροχη δουλειά την οποία την είχα λατρέψει», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Δεν έχω αντίρρηση να ξαναπάιξω. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου έχουμε συνεργαστεί τόσες φορές και όλα τα έργα τους, όταν έβαζαν δυο να πρωταγωνιστούν, κυρίως είχαν στο μυαλό τους τη Χρύσα Ρώπα και μένα. Ακόμα και έργα που δεν έπαιξα εγώ, προοριζόταν για μένα ο ρόλος», είπε στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη.

«Δεν μαλώσαμε ποτέ οι πρωταγωνίστριες στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μεταξύ μας. Έχουμε άλλωστε ξανασυνεργαστεί όλες μας και με επιτυχίες. Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα, από τους καβγάδες όμως που γίνονται παντού. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Είχαμε όλες πρεμιέρα, έπρεπε να δίνουμε επεισόδια και δεν προλαβαίναμε. Τα γνωστά», κατέληξε η Ελένη Καστάνη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button