ΓυναίκαΜόδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου την Μ. Πέμπτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4». Η 38χρονη motivational speaker περιέγραψε όσα τραυματικά βίωσε το μεσημέρι της 20ης Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα, όταν η καταδικασμένη πλέον Έφη Κακαράντζουλα της έστησε ενέδρα, ρίχνοντάς της βιτριόλι στο πρόσωπο.

«Δεν λέω ότι αυτής της γυναίκας δεν αξίζει να της θυμώσω ή να είναι εκεί που είναι. Εγώ δεν το επιδιώκω, δεν το σκέφτομαι. Η συγχώρηση έχει να κάνει με μας. Αν σκέφτομαι μέρα νύχτα ότι θέλω να της συμβεί αυτό, χάνεις χρόνο, φεύγεις από τον στόχο σου, καταναλώνεις ενέργεια», δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Όταν κάποια φίλη μου λέει ότι έχει ένα πρόβλημα, της απαντάω: έχω βγει στην τηλεόραση χωρίς αυτί, χωρίς μαλλιά και χωρίς φρύδια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου το να δείξω το πρόσωπό μου στην τηλεόραση. Δεν έχω δέρμα, μου λείπουν δομικά συστατικά της επιδερμίδας. Δεν έχω αγγεία, φλέβες, δεν μπορώ να ιδρώσω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου. Αυτό αν δεν το δείξεις, δεν μπορεί να καταλάβει ο άλλος τι σημαίνει τόσο σοβαρό έγκαυμα», περιγράφει στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν και μετά την επίθεση αλλά παραμένω αισιόδοξη. Σίγουρα έχω γίνει δύσκολη, είχα ξεσπάσματα και τα περισσότερα τα βίωσε η μητέρα μου. Πολλοί θέλησαν να με εκμεταλλευτούν και κάποιοι τα κατάφεραν», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν θυμάμαι καμία μέρα που να μην σκέφτηκα την ημέρα της επίθεσης. Πέρασα από τη διαδικασία της αμφισβήτησης και της άρνησης αλλά δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Εκείνο που με κράτησε ήταν η ελπίδα και ο στόχος», παραδέχεται στην ίδια συνέντευξη η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button