Αθλητικά

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Πρόωρος τελικός πρόκρισης στο Final Four της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός δίνει παιχνίδι ζωής ή θανάτου απόψε (21:45, Novasports Prime) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μιας και η Μακάμπι προηγείται με 2-1 νίκες και χρειάζεται ακόμα μία για να βρεθεί στο Final Four της Euroleague.

Οι πράσινοι καλούνται να “σπάσουν” την έδρα των Ισραηλινών, να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να πάνε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί θα έχουν τον πρώτο λόγο. Σε διαφορετική περίπτωση, το ευρωπαϊκό ταξίδι του τριφυλλιού θα τελειώσει άδοξα τη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση διεξάγεται στην ουδέτερη “Χάλα Πιονίρ” του Βελιγραδίου, με τους Ισραηλινούς να έχουν περίπου 800 φιλάθλους στο πλευρό τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, την στιγμή που ο Οντέτ Κάτας θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού από τα τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Η διαιτητική τριάδα του αποψινού παιχνιδιού είναι η ίδια με εκείνη που βρέθηκε στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (30/4) και έκρινε με τις αποφάσεις της την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για τους Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

 

To άρθρο Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Πρόωρος τελικός πρόκρισης στο Final Four της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button