lifestyle

Σοφία Μπους: Είμαι queer και επιτέλους μπορώ να αναπνεύσω

Η 41χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Σοφία Μπους αυτοπροσδιορίζεται ως queer και δηλώνει ότι «Επιτέλους, νιώθω ότι μπορώ να αναπνεύσω».

Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την πολυσυζητημένη ερωτική της ζωή και τη σχέση της με την αθλήτρια Άσλιν Χάρις.

Η Σοφία Μπους (Sophia Bush) σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι queer γράφοντας ότι «Νιώθω ότι μπορώ επιτέλους να ανασάνω».

Στο ίδιο άρθρο η 41χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με την Χάρις με την οποία η φιλία τους άρχισε 2019 και τον Οκτώβριο του 2023 εξελίχθηκε σε σχέση, μετά το διαζύγιό της με τον Γκραντ Χιου.

«Δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη συνθήκη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» έγραψε η Μπους.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός του «One Tree Hill» αναφέρει ότι είχε παραδεχτεί και σε προηγούμενες σχέσεις της ότι ελκύεται από γυναίκες.

Εκτός από τον Χιουζ, ήταν επίσης παντρεμένη με τον Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ από το 2005 έως το 2006.

Όσον αφορά στη σχέση της με την πρώην ποδοσφαιρίστρια είπε:

«Είναι πολύ εύκολο να μην βλέπεις κάτι που είναι μπροστά σου για αρκετό διάστημα και είναι μια επιλογή που δεν την αναζητούσες ως επιλογή» είπε και συνέχισε:

«Αυτό που είδα ήταν μια φίλη με μια μεγάλη και ευτυχισμένη ζωή. Και τώρα ξέρω ότι και αυτή σκεφτόταν το ίδιο πράγμα για μένα» κατέληξε η Μπους για τη σχέση της.

Η Άσλιν Χάρις έχει δύο παιδιά με την εν διαστάσει σύζυγό της Αλί Κρίγκερ, την οποία χώρισε πέρυσι, το 2023.

Στη συνέχεια η Μπους είπε ότι υπήρξαν πολλά «κατάφωρα ψέματα και βίαιες απειλές» εναντίον της επειδή έχει σχέση με την Χάρις.

Για να καταλήξει ότι τώρα αισθάνεται πολύ άνετα στην queer κοινότητα καθώς έχει βιώσει τόση «ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη στην queer κοινότητα, ως σύμμαχος σε όλη μου τη ζωή».

«Ένιωσα ήδη ότι ήταν το σπίτι μου».

Πληροφορίες από Dailymail

To άρθρο Σοφία Μπους: Είμαι queer και επιτέλους μπορώ να αναπνεύσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button