ΓυναίκαΜόδα

Θανάσης Πάτρας για το τέλος του Mega Καλημέρα: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε»

Ο Θανάσης Πάτρας που μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελεονώρας Μελέτη στις Ευρωεκλογές ανέλαβε το τιμόνι της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πρόωρο τέλος της εκπομπής και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Τα συναισθήματά μου τώρα που ολοκληρώνεται ο κύκλος του Mega Καλημέρα, είναι κυρίως θετικά. Παρά το γεγονός ότι ολοκληρώνεται νωρίτερα, και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, έχω θετικά συναισθήματα. Είχα μια καλή συνεργασία, είχα πολύ καλές στιγμές, τα τρία αυτά χρόνια γνώρισα ωραίους ανθρώπους. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια δουλειάς, κρατάς μόνο τα καλά.

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα αρνητικό σε κανέναν. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα από την πρώτη μέρα αυτής της τριετίας, μέχρι και το τέλος είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, είχα εξαιρετικές σχέσεις, δε δημιουργήθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Ο καθένας έκανε το καλύτερο που μπορούσε, μαζί πετυχαίνουμε μαζί χάνουμε. Τώρα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αλλά από την ήττα κάτι μαθαίνεις. Αν τελειώναμε κανονικά, θα έλεγα ότι τελειώσαμε κανονικά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τέλος Απριλίου σταματάμε. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνουν, και πραγματικά θα τους θυμάμαι όλους με πολλή αγάπη. Όλα τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες είναι πολύ άξια.

Δεν έγινε καμία συζήτηση για να συνεχιστεί η εκπομπή. Το συμβόλαιό μου λήγει 31 Ιουλίου. δεν έχει γίνει συζήτηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας αλλά μετά το Πάσχα νομίζω θα τα λύσουμε όλα. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον σταθμό, σαφώς και έχει προτεραιότητα σε ό,τι αποφασίσω να κάνω από εδώ και πέρα. Είναι μια δουλειά, δεν πήγε όπως περιμέναμε, ήρθε και αυτό με τις Ευρωεκλογές, ήρθε και η υποψηφιότητα της Ελεονώρας. προφανώς πάρθηκε μια απόφαση που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι θετική για όλους» πρόσθεσε ο Θανάσης Πάτρας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button