ΓυναίκαΜόδα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έδωσε τέλος στην κόντρα του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τη θέση στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την εκπομπή του στο YouΤube και για το τηλεοπτικό τοπίο και στην συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην παρέα τους για να λυθεί μια και καλή η παρεξήγηση μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Να μπει ο Δημήτρης να λυθεί το πρόβλημα! Χωνεύονται δεν χωνεύονται» και ο συνεργάτης της μπήκε στο πλατό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Ιδανικά θα ήθελα να κάνουμε μια συνέντευξη οι δυο μας για την εκπομπή, αν θες να έρθεις βέβαια. Εμείς με τον Δημήτρη κάναμε διακοπές στα Κύθηρα, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Μιλάει ο ένας, απαντάει ο άλλος».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του απάντησε: «Δεν έχω πει κάτι για τον Κωνσταντίνο, έκανες ένα βίντεο που έπρεπε να σχολιαστεί. Εμένα αυτό μου αρέσει σε σένα, όταν αισθάνεσαι κάτι το λες. Αυτό να μην το χάσεις. Στην τηλεόραση το πνίγουν».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button