ΓυναίκαΜόδα

Η Victoria Beckham έγινε 50 – Το reunion με τις «Spice Girls», οι κομψές εμφανίσεις και η συγκινητική κίνηση του David Beckham

Η Victoria Beckham γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της με ένα λαμπερό πάρτι στο ιδιωτικό κλαμπ Oswald’s στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού πάρτι της Victoria Beckham για τα γενέθλιά της και οι πέντε Spice Girls (σ.σ Victoria Beckham, Mel B, Melanie C, Έμα Μπάντον και Τζέρι Χάλιγουελ) έκαναν ένα επικό reunion για να τραγουδήσουν μια από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους, το «Stop», με τους καλεσμένους να την αποθεώνουν. Μάλιστα, ο David Beckham ήταν αυτός που απαθανάτισε τη στιγμή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής φαινόταν ενθουσιασμένος ενώ απαθανάτιζε τη στιγμή, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Το γκρουπ μας θύμισε και το γνωστό χορευτικό, ενώ τραγουδούσε το πασίγνωστο κομμάτι, ενώ οι καλεσμένοι απολάμβαναν την ιδιαίτερη στιγμή του reunion.

Η Victoria Beckham μοιράστηκε επίσης το κλιπ στα social media, γράφοντας «η καλύτερη βραδιά όλων των εποχών! Χρόνια πολλά σε μένα! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ! #SpiceUpYourLife».

Οι χρήστες των social media γέμισαν την ανάρτηση του David και της Victoria Beckham με χλιάδες σχόλια με το πιο χαρακτηριστικό ίσως να είναι το «Η στιγμή που περίμενε όλος ο πλανήτης».

Tο dress code στο πάρτι ήταν black tie, με 100 καλεσμένους να απολαμβάνουν δείπνο και κοκτέιλ και να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μεταξύ άλλων, καλεσμένοι ήταν και οι Tom Cruz, Eva Longoria, Jason Statham και Rosie Huntington Whiteley.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button