Τεχνολογία

Η «Μεγαλόπολη» του Φράνσις Φορντ Κόπολα θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών του 2024

Με προσωπικά κεφάλαια  ύψους 120.000.000, η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Φράνσις Φορντ Κόπολα στη μεγάλη οθόνη είναι γεγονός και σε λίγες μέρες οι επισκέπτες του 77ου φεστιβάλ των Καννών θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν.

Η ταινία διαδραματίζεται σε μια φανταστική σύγχρονη Αμερική και εξερευνά έναν αγώνα για τη μεταμόρφωση της πόλης που θα ονομάζεται «Νέα Ρώμη». Η Πόλη πρέπει να αλλάξει, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ του Καίσαρα Κατιλίνα (Άνταμ Ντράιβερ), ενός ιδιοφυή καλλιτέχνη που αναζητά να μεταβεί σε ένα ουτοπικό μέλλον, του δημάρχου Φρανκλίνου Κικέρωνα (Τζιανκάρλο Εσποζίτο), που παραμένει αφοσιωμένος σε έναν οπισθοδρομικό στάτους κβο και της  Τζούλιας Κικέρωνα (Νατάλι Εμμανουέλ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στοιχεία δράματος, πολιτικής σάτιρας και φιλοσοφικών αναζητήσεων, η ταινία που μόνο ελάχιστοι διανομείς και παραγωγοί έχουν δει, μοιάζει να είναι ένα εντυπωσιακό δημιούργημα. Το καστ τεράστιο από σημαντικές προσωπικότητες της βιομηχανίας του κινηματογράφου: Άνταμ Ντράιβερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Νατάλι Εμμανουέλ, Όμπρεϊ Πλάζα, Σιά Λαμπέφ, Τζον Βόιτ, Λόρενς Φίσμπερν, Τάλια Σαϊρ, Τζέισον Σουάρτσμαν, Κάθριν Χάντερ, Γκρέις Βάντεργουολ, Κλόι Φίνεμαν, Τζέιμς Ρεμάρ, Ντ. Μπ. Σουίνι, και Ντάστιν Χόφμαν.

Η Μεγαλόπολη του Φράνσις Φορντ Κόπολα θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στον διαγωνισμό του Φεστιβάλ Καννών του 2024. Ο σκηνοθέτης ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube και δείχνει πραγματικά μια φανταστική δημιουργία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο σκηνοθέτης:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button