Τεχνολογία

Ηράκλειο: Η σοκαριστική κατάθεση του βαφτιστηριού για τον βιασμό από τον νονό του

Τον δρόμο για τη φυλακή έχει πάρει ο 50χρονος νονός που κατηγορείται στο Ηράκλειο της Κρήτης ότι ασελγούσε τόσο στο βαφτιστήρι του, όσο και σε άλλα δύο κορίτσια.

Η αποκάλυψη για τις «αρρωστημένες» πράξεις του έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και ο 19χρονος αποφάσισε να καταγγείλει τον νονό του στις αρχές Μαΐου. Η κατάθεσή του, που αποκαλύπτει η «Ζούγκλα», προκαλεί σοκ. Για ευνόητους λόγους, παραλείψαμε τις περιγραφές του παιδιού που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός ήταν μαθητής Γυμνασίου όταν δέχθηκε για πρώτη φορά κακοποίηση από τον πνευματικό του πατέρα. Ο νονός ομολόγησε τις πράξεις του που αποτυπώνονταν ακόμα και σε βίντεο. Ένα βίντεο που προκάλεσε σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς.

Ο 19χρονος κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου, περιγράφοντας τα όσα εφιαλτικά έζησε. «Έχω πέσει θύμα» ήταν οι πρώτες του κουβέντες. Στη συνέχεια, υποστήριξε:

«Κάπου το 2019, είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον νονό μου. Με φίλησε το καλοκαίρι, γενικά όταν πηγαίναμε θάλασσα κυρίως γινόταν αυτό. Έβγαζε το μαγιό του, έτσι ξεκίνησε, μετά πήγαινε πάντα η κουβέντα προς το σεξουαλικό ή στο να μαθαίνω το σώμα μου. Είχε την άποψη ότι ο γυμνισμός δεν είναι λάθος. Κάποια στιγμή είχαμε πάει παραλία μόνοι μας, σε μία έρημη παραλία και έγιναν πάλι τα ίδια, έβγαλε το μαγιό του, όπως πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη την ημέρα ήταν η πρώτη φορά που ασέλγησε στο παιδί. Για τον επόμενο χρόνο, ο εφιάλτης συνεχιζόταν για τον μαθητή Γυμνασίου:

«Περίπου έναν χρόνο θα πω. Και στο γραφείο του… κυρίως στο γραφείο του, μία φορά στο σπίτι του. Μου είχε πει “να μην το πεις στη μάνα σου”. Με έβαλε να βλέπω ταινίες πορνό. Ένιωσα πολύ άβολα. Ήθελα να φύγω και αυτός είχε την ιδέα να κάνουμε κάτι άσεμνο (σ.σ. περιγράφεται η πράξη) .Όταν το άκουσα εγώ αυτό, του λέω ότι είναι άρρωστος. Ήθελα να φύγω».

Ο 19χρονος αποκαλύπτει ότι ο 50χρονος νονός του είχε ακόμα και sex toys στο γραφείο του, ενώ συνομιλούσε με το βαφτιστήρι του μέσω εφαρμογών, όπως το Messenger. «Με παγίδευσε» είπε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας στη συνέχεια:

«Οι γονείς μου δεν ήξεραν και θυμάμαι να τον παίρνουν τηλέφωνο. Κυρίως εγώ δεν ήθελα επαφές. Επειδή, έχει μία αρκετά καλή οικονομική κατάσταση, έδινε και πολύ μεγάλο χαρτζιλίκι. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά πέρα από το δικό μου, δηλαδή έχει γίνει κάτι παρόμοιο και με την αδερφή μου και παραλίγο να γίνει και κάτι άλλο με τα άλλα βαφτιστήρια του γιατί έχει και άλλα. Αυτό που θα ήθελα είναι να μπει μέσα κατά προτίμηση».

Ο νονός στην απολογία του ήταν προκλητικός, καθώς υποστήριξε ότι ο 19χρονος τον… προκάλεσε, ενώ δήλωσε «άρρωστος», αναφέροντας ότι δεν ξέρει γιατί τα έκανε όλα αυτά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button