ΓυναίκαΜόδα

Κώστας Αρζόγλου: «Η Κατερίνα Διδασκάλου, μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια το περιστατικό με τον σκηνοθέτη»

Η Κατερίνα Διδασκάλου λίγες ημέρες μετά την κατάθεση για τη δίκη του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», τόνισε για άλλη μια φορά πως δεν επιθυμεί να απαντά επί του θέματος στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μιλάω ποτέ για αυτό στα κανάλια, το έχω ξαναπεί. Μόνο στα πλαίσια της δικαιοσύνης λέγονται αυτά παιδιά. Δεν μιλάω ποτέ για αυτά αγάπες μου, σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ο Κώστας Αρζόγλου μετά την ανάρτησή του στα social media, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open για την στροφή 180 μοιρών απέναντι στον σκηνοθέτη και τις καταγγελίες που τον βαραίνουν.

«Εγώ είχα υπογράψει κιόλας μια εικόνα που είχα για τον σκηνοθέτη αυτόν. Είχα την εικόνα ενός βοηθού πάρα πολύ καλού, κάναμε πολλές συνεργασίες μαζί, έχουμε περάσει μαζί χρόνια. Αυτή την εικόνα υποστήριξα, όμως νόμιζα ότι η κυρία Διδασκάλου είναι εκ μέρους των μαρτύρων που ουσιαστικά ως μάρτυρας κατηγορίας», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήρα την κυρία Διδασκάλου και μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό και δεν ήταν μόνο αυτό. Μετά επικοινώνησα με την κυρία Αθανασοπούλου, μου είπε κι άλλα πράγματα που θα εμφανιστούν στη δίκη και μου άλλαξαν οπτική γωνία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button