Αθλητικά

Λαμία – Άρης 2-4: Διπλό με φοβερή ανατροπή για τους «κίτρινους» στα πλέι οφ της Super League 1

Στο παιχνίδι των… αδιάφορων στα πλέι οφ της Super League 1, ο Άρης έκανε φοβερή ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-2 επί της Λαμίας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Με γκολ των Τζανετόπουλου και Μάλτσι στο 35ο και το 43ο λεπτό του αγώνα, η Λαμία πήρε από νωρίς “ισχυρό” προβάδισμα κόντρα στον Άρη, αλλά οι Θεσσαλονικείς μείωσαν με τον Μορόν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά τα δίχτυα στο 76′ για να ισοφαρίσει το ματς, αλλά οι “κίτρινοι” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα με Φατόρε και Φετφατζίδη να οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη.

Η Λαμία έχασε έτσι την ευκαιρία για την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ της Super League 1 και έμεινε στον ένα βαθμό, ενώ ο Άρης επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση και δείχνει έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά και το σπουδαίο ματς με τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

To άρθρο Λαμία – Άρης 2-4: Διπλό με φοβερή ανατροπή για τους «κίτρινους» στα πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button