ΓυναίκαΜόδα

Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν ο γιος της έκανε σχέση με συμμαθήτριά της

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου 27/4 στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν ο γιος της έκανε σχέση με μια δική της συμμαθήτρια.

Αρχικά, η Μαρία Σολωμού είπε: «Πλέον έχω αποφασίσει να μη συμβιβάζομαι στις σχέσεις μου με πράγματα που δε μου αρέσουν και πολύ. Πιο μικρή ήμουν πιο δυναμική και δεν έβαζα νερό στο κρασί μου για κανέναν λόγο. Αν ο άλλος δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, έφευγα. Σε όλες μου τις σχέσεις, επειδή έχω ερωτευθεί σφόδρα με όλους που είχα σχέση, όπως και τις έχω σιχαθεί όλες μετά, υπάρχουν και τα καλά κάτι μικρές εκπλήξεις, κάτι βιβλιαράκια με μια αφιέρωση, είναι απ’ τις καλύτερές μου στιγμές».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Μου έχουν γεμίσει και το σπίτι με λουλούδια, εκεί έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Είσαι στην Ακρόπολη, βλέπεις τη θέα και τρως σουβλάκι, το καλύτερο. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει. Σε κάθε περίπτωση, θα συζητήσω μαζί του για να δω αν έχει επίγνωση της κατάστασης».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button