Τεχνολογία

Υπόθεση «βόμβα» στην Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης 12 ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι και 4 μαθητές, για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας, στο πλαίσιο εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, έπειτα από εκτεταμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι συνελήφθησαν και 6 γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η διακίνηση ναρκωτικών γινόταν εντός των σχολικών συγκροτημάτων που βρίσκονται κοντά στην πλατεία Μαρούδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (λούκι κεραμοσκεπής) εντός του σχολικού συγκροτήματος ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα ναρκωτικών, ενώ σε ρολόι της ΔΕΗ εντοπίστηκαν χασίς, κοκαΐνη και MDMA. Μεταξύ άλλων κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες χαρακτηριστικό της σκληρής δράσης της οργάνωσης είναι η κατάθεση μαθητή ο οποίος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει τα ναρκωτικά σε μαθητές και πολλές φορές αναγκάζονταν να παραδώσει στα αρχηγικά μέλη το χαρτζιλίκι των 2 ευρώ που του έδινε καθημερινά ο πατέρας του, ώστε να γλιτώσει το ξύλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοπική Αστυνομία χειριζόταν αρκετό καιρό την συγκεκριμένη υπόθεση, περιμένοντας την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσει και επιλέγοντας για ευνόητους λόγους τη χθεσινή μέρα οπότε και έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση ενήμερη ήταν και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button