Τεχνολογία

Νέα σειρά αποκτά το Netflix με την Κιμ Καρντάσιαν στην παραγωγή

Μετά από ένα πόλεμο προσφορών το Netflix εξασφάλισε την σειρά «Calabasas» με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), την Έμα Ρόμπερτς (Emma Roberts) και τη δημιουργό του “Pretty Little Liars” Μάρλεν Κινγκ (I. Marlene King), στο ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Βασισμένη στο βιβλίο του 2021 «If You Lived Here You’d Be Famous by Now», της Via Bleidner, η επερχόμενη σειρά ακολουθεί μια 16χρονη μαθήτρια καθολικού σχολείου που μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια όταν η οικογένειά της μετακομίζει και εκείνη αναγκάζεται να πάει στο Λύκειο Calabasas. Η Κινγκ θα κάνει την προσαρμογή του σεναρίου και θα είναι η showrunner της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μία ακόμη συνεργασία των Καρντάσιαν και Ρόμπερτς μετά το «American Horror Story: Delicate». Ενώ η πόλη της στην οποία διαμένει η διάσημη επιχειρηματίας με την οικογένειά της έχει πολλές φορές «πρωταγωνιστήσει» στα ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και «The Kardashians» του Hulu.

Εκτός από τη σειρά “Calabasas”, το Netflix τον περασμένο χρόνο εξασφάλισε τα δικαιώματα της κωμωδίας «The Fifth Wheel» όπου η Καρντάσιαν πρωταγωνιστεί ενώ έχει αναλάβει επίσης την παραγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button