ΓυναίκαΜόδα

Η Maria Menounos βάφτισε την κόρη της Aθηνά – Αλεξάνδρα: Το λαμπερό πάρτι και οι celebrities καλεσμένοι

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Maria Menounos και ο Keven Undergaro καθώς την Κυριακή 28 Απριλίου βάφτισαν την κόρη τους, Αθηνά Αλεξάνδρα.

Το ζευγάρι έδωσε στην κόρη του το όνομα Αθηνά και γιόρτασε το μυστήριο με ένα μεγάλο πάρτι παρουσία όλων των καλών τους φίλων και συγγενών.

H βάφτιση έγινε στον εξωτερικό χώρο του πολυτελούς σπιτιού της οικογένειας όπου είχε στηθεί μια μεγάλη κατασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το γλέντι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού, ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντας Πατίτσας καθώς και η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη.

H Maria Menounos δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Στο βίντεο, η Maria Menounos φορώντας ένα λευκό φόρεμα και να χορεύει με τον πατέρα της, το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή και της Νατάσας Θεοδωρίδου «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

Η Αθηνά Αλεξάνδρα ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και η Ελληνομερικανίδα παρουσιάστρια μιλώντας στο US Weekly είχε πει: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου… Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας “Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button