Τεχνολογία

297,471 θαυμαστές στο Le Mans γράφουν ιστορία στο MotoGP™

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Γαλλικό GP του 2024 καταρρίπτει το ρεκόρ όλων των εποχών για να γίνει το γεγονός του MotoGP™ με τις περισσότερες παρουσίες θεατών στην ιστορία.
Το Michelin® Grand Prix de France 2024 έκανε ένα απίστευτο σόου μέχρι τον τελευταίο γύρο και ένα πλήθος που έσπασε ρεκόρ ήταν εκεί για να το δει. Ένα εντυπωσιακό δέος 297,471 θαυμαστών συνέρρευσαν στο ιστορικό Le Mans όλο το Σαββατοκύριακο, καθιστώντας το Grand Prix με τις περισσότερες επισκέψεις στην ιστορία.

Το προηγούμενο ρεκόρ σημειώθηκε στο Γαλλικό GP του 2023, όταν 278,805 θαυμαστές συμμετείχαν στο MotoGP™ για να γιορτάσουν το 1000ο Grand Prix. Το Le Mans θέτει τώρα ένα νέο σημείο αναφοράς, καθώς το MotoGP™ συνεχίζει να καταγράφει εντυπωσιακά επίπεδα ανάπτυξης, που συνδυάζονται μόνο με την απίστευτη δράση στην πίστα.

Οι μάχης μέσα στην πίστα έδωσαν συγκινήσεις στους θεατές

Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna Sports, κατόχου των δικαιωμάτων MotoGP™:
«Η ατμόσφαιρα στο Le Mans είναι θρυλική και για καλό λόγο. Ο απίστευτος “βρυχηθμός” από το πλήθος είναι μια από τις πιο αγνές εκφράσεις πάθους για τον αθλητισμό στον κόσμο και είναι προνόμιο να τον ακούμε».
«Αφού το Le Mans σημείωσε νέο ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών την περασμένη σεζόν, το σημείο αναφοράς ήταν υψηλό, αλλά το GP της Γαλλίας του 2024 πέτυχε. Σχεδόν 300,000 άτομα το Σαββατοκύριακο είναι απολύτως απίστευτο και είναι απόδειξη της δουλειάς παγκόσμιας κλάσης που αναλαμβάνει ο PHA Claude Michy (ο οργανωτής και promoter του αγώνα) κάθε χρόνο. Η διοργάνωση είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε κάθε φορά που αγωνιζόμαστε: εκπληκτικοί αγώνες στην πίστα που γεμίζουν τις κερκίδες, σε συνδυασμό με μια πλήρη ατζέντα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας για να κάνουν κάθε λεπτό του Σαββατοκύριακου κάτι ξεχωριστό για κάθε οπαδό και την ομάδα του για τη δέσμευσή τους στο MotoGP».
«Όσο για τους οπαδούς, είναι εξίσου αφοσιωμένοι στο άθλημα και το δείχνουν κάθε φορά που βγαίνουμε στην πίστα. Είναι νέοι και διαφορετικοί, αντανακλώντας τη δύναμη του MotoGP που αλληλοεπιδρά με ένα ευρύ κοινό και δημιουργεί μια ισχυρή σύνδεση. Όπως θέλουμε να αναπτυχθεί το άθλημα σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι η απόδειξη της ιδέας ότι το MotoGP είναι για όλους – και μόλις ακούσετε τους κινητήρες να βρυχώνται από το pitlane, ξέρετε ότι είναι για εσάς».
«Σε ευχαριστούμε, Le Mans, που μοιράζεσαι το εκπληκτικό πάθος σου μαζί μας καθώς συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε τη σκηνή μαζί σου στο πιο συναρπαστικό άθλημα του κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα στοιχεία προσέλευσης είναι:
Πέμπτη και Παρασκευή 86,323
Σάββατο: 92,003
Κυριακή: 119,145
Σύνολο: 297,471

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button