Πολιτική

«Όσο πιο ισχυρή ΝΔ, τόσο περισσότερα θα μπορεί να διεκδικεί από την Ευρώπη»

Το μήνυμα πως όσο όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερα θα μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη, εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των ευρωεκλογών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, 

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά της αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι δεν λέει τίποτα για την Ευρώπη, αλλά μόνο «καταψηφίστε την κυβέρνηση» ενόψει των ευρωεκλογών.

«Όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερα θα μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

«Αλλά και τόσο θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Διότι τι μας λέει η αντιπολίτευση; Δεν λέει τίποτα για την Ευρώπη, λέει ουσιαστικά: καταψηφίστε την κυβέρνηση, στείλτε μήνυμα να είναι πιο αδύναμη η κυβέρνηση την επόμενη μέρα» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχουμε ήδη ξεκινήσει» διεμήνυσε ο κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έλαβε εντολή στις προηγούμενες εθνικές εκλογές «για πολύ βαθιές μεταρρυθμίσεις, που θα μας φέρουν σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη. Τις υλοποιούμε πιστεύω με μεγάλη συνέπεια και αν δείτε αυτά τα οποία έχουμε κάνει τους πρώτους εννέα μήνες, θα διαπιστώσετε ότι δεν φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος. Με την ίδια, θα έλεγα, αυτοπεποίθηση θέλουμε να συνεχίσουμε και μετά τις ευρωεκλογές».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button