ΓυναίκαΜόδα

Eurovision 2024 – Silia Kapsis: Η εκπρόσωπος της Κύπρου αναχώρησε για την Σουηδία – Στο πλευρό της η μητέρα της και ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 26/4 η κυπριακή αποστολή της Eurovision αναχώρησε για την Σουηδία.

Η Silia Kapsis, που θα τραγουδήσει το «Liar» στη σκηνή του 68ου μουσικού διαγωνισμού, φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κρατώντας τη σημαία της Κύπρου στα χέρια της.

Μαζί με τη 16χρονη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο ήταν η μητέρα της και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος υπογράφει το τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες:

Η Silia Kapsis μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και είπε μεταξύ άλλων ότι το γούρι της, είναι η μητέρα της.

Συγκεκριμένα, η Silia Kapsis είπε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη, ανυπομονώ. Υπάρχει λίγο άγχος αλλά θα είμαι χαλαρή», με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να τονίζει για τη σκηνική της παρουσία: «Είναι πάρα πολύ χορευτικό, σημερινό και κοντά στην ηλικία της».

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision. Μέχρι στιγμής, τα προγνωστικά της επίσημης ιστοσελίδας eurovisionworld.gr δείχνουν το «Liar» εκτός 10άδας, με πιθανότερη θέση την 24η, σύμφωνα με τα στοιχήματα.

Ο τίτλος του τραγουδιού της Κύπρου είναι «Liar» και φέρει την υπογραφή του Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας και σε αυτό η 16χρονη Silia Kapsis φαίνεται να απολαμβάνει μια πρωινή βόλτα, ενώ στη συνέχεια, ντυμένη στα χρυσά, χορεύει στο λόμπι του ξενοδοχείου μαζί με δύο χορευτές.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button