Αθλητικά

Παναιτωλικός: Η μαντινάδα του Γιάννη Πετράκη και το πάρτι στα αποδυτήρια για την παραμονή στην Super League

Ο Παναιτωλικός εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League και την επόμενη σεζόν, με το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας του Αγρινίου να είναι γιορτινό και τον προπονητή του συλλόγου Γιάννη Πετράκη να τραγουδά μια μαντινάδα.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Ατρόμητο 1-0 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής για τα πλέι άουτ της Super League, αποτέλεσμα που δίνει στον σύλλογο του Αγρινίου την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του στο πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και οπαδούς, με τον τεχνικό των «καναρινιών» Γιάννη Πετράκη στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης να τραγουδά μια μαντινάδα για τη νίκη της ομάδας του.

Μάλιστα ο ίδιος στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού είχε την τιμητική του, καθώς οι ποδοσφαιριστές του, θέλησαν να τον μπουγελώσουν μετά τα συγχαρητήρια που τους έδωσε για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

Όπως είναι λογικό οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς έστησαν ένα ξεχωριστό πάρτι μεταξύ τους, αφού κατάφεραν να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην Super League, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία ο Παναιτωλικός με 33 βαθμούς βρίσκεται στο +5 από την Κηφισιά, η οποία υποβιβάστηκε, με τους Αγρινιώτες μετά την έλευση του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου να δείχνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

To άρθρο Παναιτωλικός: Η μαντινάδα του Γιάννη Πετράκη και το πάρτι στα αποδυτήρια για την παραμονή στην Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button