Οικονομία

Το πρώτο «Six Senses» στο Πόρτο Χέλι

Οι «επώνυμες» κατοικίες στο νέο «Six Senses» στο Πόρτο Χέλι θα βγουν στην αγορά το καλοκαίρι, ενώ η πρώτη φάση του πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος 5 αστέρων θα είναι έτοιμη το 2026.

Ειδικότερα, το project στο Πόρτο Χέλι αποτελεί επένδυση ύψους 150 εκατ. ευρώ με 60 ξενοδοχειακές σουίτες και 12 branded κατοικίες του σχήματος που έχουν συστήσει η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων CBE Capital με έδρα το Λονδίνο, η Τaconic Capital Advisors με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Cedar Capital Partners, από το Λονδίνο, και η Golden Land Goutos με δραστηριότητες στην περιοχή της Αργολίδας και των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Επιπλέον, το έργο πλέον έχει εξασφαλιστεί πλήρως χρηματοδοτικά, μετά από τη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για ομολογιακό δάνειο προϋπολογισμού 95 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του επενδυτικού σχήματος από το Λονδίνο.

Ο διαχειριστής της CBE Capital Γκέζα Τοτ-Φέχερ δήλωσε: «Προχωρήσαμε σε μία ανταγωνιστική διαδικασία με όλες τις ελληνικές συστημικές τράπεζες, διαπιστώσαμε πλήρη επαγγελματισμό και αξιοπιστία και από αυτή τη διαδικασία προέκυψε ως χρηματοοικονομικός μας εταίρος η Πειραιώς».

Ο Γκέζα Τοτ-Φέχερ τόνισε ότι το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή ήρθε σε μια συγκυρία όπου οι χρηματοδοτήσεις στο τραπεζικό σύστημα για νέες αναπτύξεις είναι σπάνιες «δείχνει ότι τα top projects θα χρηματοδοτούνται πάντα».

To άρθρο Το πρώτο «Six Senses» στο Πόρτο Χέλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button