Αθλητικά

Ουόκαπ: «Nιώθω φρέσκος… σημαντική η απουσία του ηγέτη μας»

Ο Τόμας Ουόκαπ… ήταν αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (22/4), στο ΣΕΦ.

Ο Τεξανός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα και δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης την Τετάρτη (24/4, 22:00, Novasports 4) με στόχο το «break» στο Παλάου Μπραουγκράνα, στο Game 1 για τα πλέι οφ της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω φρέσκος», δήλωσε ο Ουόκαπ, στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά εν συνεχεία αναφέρθηκε στην απουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, μιας και θα εκτελέσει αυτός χρέη αρχηγού. «Η απουσία του είναι σημαντική. Είναι ο ηγέτης μας» σχολίασε ο Ουόκαπ που θα έχει αποστολή να σταματήσει τον Τόμας Σατοράνσκι.

Αναλυτικά, ο Τόμας Ουόκαπ δήλωσε: «Νιώθω φανταστικά. Έκανα θεραπεία τις τελευταίες ημέρες και αισθάνομαι καλά. Νιώθω φρέσκος».

Για την σειρά με την ισπανική ομάδα, ο Τόμας Ουόκαπ επισήμανε: «Η άμυνά μας πρέπει να είναι καλή. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν. Είναι ταλαντούχα ομάδα, ξέρουν πώς να παίζουν, είναι μαζί χρόνια. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη αρχηγού λόγω της απουσίας του Παπανικολάου, είπε για τον Έλληνα φόργουορντ: «Η απουσία του είναι σημαντική. Είναι ο ηγέτης μας. Είναι σημαντική, θα πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά. Αυτό κάνουμε όμως ως ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι μαζί μας σύντομα, αλλά για τώρα πρέπει να καλύψουμε το κενό του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button