ΓυναίκαΜόδα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Μαζωνάκης – «Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω για θέματα περιουσίας.

Ένας από τους πιο στενούς φίλους του τραγουδιστή, μίλησε στο «Πρωινό» για τη ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή.

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και τώρα ίσως είναι και πιο βαρύ. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν!

Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή.

Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε, γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να μπορέσει να έχει τη διαχείριση. Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να πω.

Του δημιουργήθηκε πέρσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», αποκάλυψε ο στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button