ΓυναίκαΜόδα

Γιάννης Καλλιάνος: Ο θάνατος του πατέρα του, η διάρρηξη στο σπίτι του και ο γάμος στα 42!

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, σε ηλικία 79 ετών.

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του που επιδεινώθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε κάνει γνωστή τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα του μετά από σοβαρή καταγγελία για το ΕΣΥ και, συγκεκριμένα, για το δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το ξέσπασμα του Καλλιάνου για το «Αττικόν» και τους γιατρούς

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο κ. Καλλιάνος περιέγραφε την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, αναφέροντας πως θέλει «να ξεμπροστιάσει το σύστημα» για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος εξέφρασε την οργή του για τη μεταχείριση του ασθενούς πατέρα του από το νοσοκομείο και τους γιατρούς στο οποίο νοσηλεύεται, κάνοντας λόγο για τεράστια λάθη που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του πατέρα του. Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/04) ο κ. Καλλιάνος έκανε νέες δηλώσεις, ενώ είχαν προηγηθεί η απάντηση του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη και οι ανακοινώσεις του νοσοκομείου «Αττικόν» και της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ανάρτηση – απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάτησε στις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, σχετικά με τη νοσηλεία του πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο.

Με ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «το ΕΣΥ και οι λειτουργοί του καθημερινά σώζουν χιλιάδες ανθρώπους και το κάνουν με γνώση, συνείδηση, ενσυναίσθηση, ευαισθησία και επαγγελματισμό».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Χείμαρρος» ο Καλλιάνος στη νέα του ανάρτηση

Ο Γιάννης Καλλιάνος πριν λίγες ώρες έκανε νέα ανάρτηση-κόλαφο για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, λέγοντας πως δεν θα κάνει πίσω σε τίποτα μέχρι να δικαιωθεί η τιμή του πατέρα του.

Η ανακοίνωση του «ΑΤΤΙΚΟΝ» μετά τον θάνατο του πατέρα του

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ια τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής
Σπυρίδων Αποστολόπουλος».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ο ίδιος λίγες ώρες μετά την απώλειά του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό.

Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής. Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή.

Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου».

Το who is who του Καλλιάνου

Ο Γιάννης Καλλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 1978. Είναι μετεωρολόγος, μαθηματικός και πολιτικός, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Κατάγεται από το Δρέπανο Αργολίδας. Έχει εργαστεί στην ΕΤ1, την ΝΕΤ και το OPEN TV, αλλά και σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως καθηγητής μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σήμερα, εργάζεται στο Mega Channel όπου παρουσιάζει το δελτίο καιρού.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 επικρίθηκε από πολιτικά κόμματα και μέσα ενημέρωσης για ανάρτησή του σχετικά με δικαστική υπόθεση που αφορούσε βιασμό ανηλίκου. Τα σχόλιά του ερμηνεύτηκαν ως σεξιστικά και προσβλητικά προς το φερόμενο θύμα, ενώ υπονόησε πως έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Με νέα δήλωση του ισχυρίστηκε ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

Στις 16 Οκτωβρίου 2021, ο βουλευτής έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης στο πολιτικό του γραφείο στην Αργυρούπολη. Από την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής χαρακτήρισε τους δράστες εχθρούς της δημοκρατίας.

Προσωπική ζωή

Η γυναίκα της ζωής του είναι η Χάρις Δαμιανού. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2021 στο δημαρχείο Ηλιούπολης, με μάρτυρες τους δυο καλούς φίλους του Γιάννη Καλλιάνου, Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο. Τότε η σύντροφός του ήταν έγκυος περιμένοντας το πρώτο τους παιδί.

«Περνάει δύσκολη εγκυμοσύνη, είχαμε και τις συγκρούσεις μας αυτή την περίοδο. Ήθελα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι, αλλά τελικά είναι αγοράκι. 9 Αυγούστου θα γεννήσει, θα βγει λιοντάρι. Με κέρδισε το ότι είναι ένα πολύ ηθικό άτομο, ήταν ένα παιδί που έχει προσπαθήσει να μορφωθεί στη ζωή του», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Καλλιάνος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο μικρούλης σήμερα είναι 3 ετών και είναι πάντα για τους γονείς του η απόλυτη προτεραιότητα. Μάλιστα ο Γιάννης Καλλιάνος πέρυσι σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά του Action24 με την Αθηναΐδα Νέγκα είχε αποκαλύψει πως τον φωνάζει Σταμάτη Γονίδη.

«Τον έχω βγάλει Σταμάτη Γονίδη. Το ξέρει ο Σταμάτης, με έχει πάρει και τηλέφωνο ο φίλος μου ο Σταμάτης. Τον έβγαλα έτσι, γιατί κοιμάται 3-4 το πρωί και ξυπνάει 12 το μεσημέρι. Σαν τραγουδιστής» αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος για τον 18 μηνών γιο του.

Στην ίδια συνέντευξη ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για το πώς αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει παιδί σε ηλικία 42 ετών.

«Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ μεγάλες από τη στιγμή που μπαίνει ένα παιδί στην οικογένεια. Επομένως, περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι βραδιές εκείνες που κάθεσαι αγκαλιά με τον άνθρωπό σου, βλέπεις DVD στην τηλεόραση, του χαϊδεύεις τα μαλλιά και του λες πόσο τον αγαπάς. Την ίδια στιγμή πλέον ανάμεσά σας είναι ένα παιδί που σπάει το ποτήρι στο πάτωμα»

«Το λέω αυτό χιουμοριστικά, θέλοντας να δείξω ότι προφανώς έχουν μπει άλλες υποχρεώσεις και προτεραιότητες στο ζευγάρι. Κάνουμε περισσότερη υπομονή, προσπαθώ, βοηθάνε και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου. Είναι μία κατάσταση που πρέπει να συνδεθεί καλά, για να μην υπάρξουν προβλήματα».

«Βλέπω φίλους που έχουν μεγάλα παιδιά. Είναι 44 χρονών, ο φίλος μου ο Ηλίας ας πούμε, και η κόρη του πάει Β’ Γυμνασίου. Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η ζωή του. Πηγαίνει ταξίδια με τη γυναίκα του, είναι πιο ήρεμος. Εγώ 3 η ώρα το πρωί κυνηγάω έναν άνθρωπο να τον βάλω να κοιμηθεί» έχει εξομολογηθεί ο μετεωρολόγος.

Τον Ιούνιο του 2022 το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα, Γεώργιος και νονός ήταν ο γιατρός και καλός φίλος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Σαφιολέας.

Η διάρρηξη στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Ήταν τέλη του Οκτώβρη 2023 όταν διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι το σπίτι του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή της Ν.Δ.

Την είδηση είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Γιάννης Καλλιάνος δίνοντας στη δημοσιότητα το βίντεο με τον ληστή. «Μας έκανε το σπίτι χάλια, πήρε ό,τι είχαμε» είπε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ.

Σε ανάρτησή του τότε ο Γιάννης Καλλιάνος είχε σημειώσει πως ο διαρρήκτης «καθ’ όλη τη διάρκεια της κλοπής πολλών πραγμάτων είχε ανοιχτό το κινητό του και μιλούσε με ανοιχτή ακρόαση με κάποιον/κάποια που προφανώς περίμενε έξω από το σπίτι (τσιλιαδόρος)». «Του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του», τονίζει.

Ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου και το παιδί μου, υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό – ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη».

Ο βουλευτής υπογραμμίζει χαρακτηριστικά «Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το “ύφος” των γραφόμενών μου, αλλά σήμερα μας βίασαν οικογενειακώς ψυχολογικά και αυτό δεν θα το αφήσω έτσι».

Σημειώνεται, ότι ο βουλευτής είχε πέσει θύμα διάρρηξης και το 2019 στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Η νοσηλεία των γονιών του

Στο παρελθόν, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτούν και οι δυο γονείς του την περίοδο του κορονοϊού.

«Τις πιο δύσκολες στιγµές στη ζωή µου τις πέρασα πριν από λίγο χρονικό διάστηµα λόγω του κορωνοϊού. Χρειάστηκε να νοσηλευτούν και ο πατέρας µου και η µάνα µου, αλλά και ο αδελφός µου – κάθισαν ο καθένας από 20 έως 30 ηµέρες στο νοσοκοµείο. Εκείνα τα διαστήµατα ένιωθα ότι οι µόνοι που θα µπορούσαν να µε βοηθήσουν ήταν ο Χριστός, η Παναγία και οι γιατροί, όπως, πράγµατι, έγινε», είχε δηλώσει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ωστόσο και ο αδελφός του δεν γλίτωσε από τον κορωνοϊό. Όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο αδερφός μου το πέρασε πολύ βαριά. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο στεναχωριέμαι. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο. Ξεκίνησε με ένα μπούκωμα στη μύτη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει δυο παιδάκια και η σύζυγός του είναι τώρα έγκυος στο τρίτο. Έκανε πολύ γρήγορα πνευμονία. Τρόμαξα όταν είδα την ακτινογραφία του. Συνέχισε ο πυρετός για πολλές μέρες», είχε πει για τις δύσκολες ώρες της υγείας του αδελφού του.

Με πληροφορίες από wikipedia

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button