ΓυναίκαΜόδα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του όταν έμαθε για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ραδιόφωνο και φέτος βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για όλα ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τους γονείς του.

«Κατάλαβα πολύ νωρίς ότι έχω τόσο διογκωμένο το θέμα της οικογένειας μέσα μου, που από το άγχος μου να είμαι καλός γονιός, ή καλός οικογενειάρχης, δεν ήθελα να παντρευτώ…

Με τη μητέρα μου είχα καλή σχέση, με τον πατέρα μου όχι. Δε τα βρήκαμε ποτέ. Μεγαλώνοντας προσπαθώντας να τον καταλάβω συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα έπρεπε να έχει κάνει οικογένεια… συνειδητοποίησα ότι του μοιάζω γι’ αυτό και εγώ δεν έπρεπε να κάνω οικογένεια… Ο αδελφός μου έφυγε ξαφνικά το 2014… τα πηγαίναμε καλά παρότι είχαμε 10 χρόνια διαφορά…», εξομολογήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όταν η μητέρα μου έμεινε έγκυος, ήθελαν να με ρίξουν, και το βράδυ πριν πάει στο ραντεβού για την έκτρωση, είδε τον παππού μου στον ύπνο της να κρατά ένα μωρό και να τη ρωτά αν θα το κρατήσει ή θα το πετάξει, κι έτσι αποφάσισαν να με κρατήσουν. Το όνομά μου είναι το  παρατσούκλι του παππού μου που με έσωσε από την έκτρωση», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τέλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξομολογήθηκε:  «Προσπάθησα να τα βρω με τον πατέρα μου και έπεσε στο κενό η προσπάθεια. Πριν 24 χρόνια πέρασα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας… κατάλαβα ότι πρέπει να τα βρω μαζί του, τα βρήκα αλλά τα επόμενα χρόνια δε μπορέσαμε να τα βρούμε…  Με τη μαμά μου είχαμε μια υπέροχη σχέση. Ήταν η οικογένεια… Τα τελευταία χρόνια που ήταν άρρωστη είχα αναλάβει τη φροντίδα της, την είχα πάρει στο σπίτι…

Η προβληματική σχέση με τον πατέρα μου ξεκίνησε όταν άρχισε να καταλαβαίνει τι συμβαίνει στη σεξουαλική μου ζωή και δε μπορούσε να το αποδεχθεί… Δε ξέρω που βρήκα τη δύναμη στα 22-23 να κάνω το coming out μου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button